İstanbul’da bir ilk

İstanbul’da bir ilk

Saadet, diğer partilerin il başkanlarını buluşturdu

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığının davetiyle siyasi partilerin İstanbul il başkanları ilk kez bir araya geldi. Kahvaltılı toplantıda bir araya gelen siyasi partilerin il başkanları İstanbul’u konuştular.

Bugün (Pazartesi) sabah 09:00’da, Yeniköy Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleştirilen ve ev sahipliğini Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan’ın yaptığı kahvaltıya AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Tekin Enerem, MHP İl Başkanvekili Yüksel  Aydın ve Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Başkanı Bayram Karacan katıldı.

İstanbul’da ilk kez gerçekleştirilen buluşmaya Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ise katılamadı. BDP ve DSP il başkanları da toplantıya katılamayan diğer isimlerdi.

ERDOĞAN: İSTANBUL’UN FARKINI GÖSTERMELİYİZ

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Erol Erdoğan, ilk kez gerçekleştirilen buluşmaya ev sahipliği yapmaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, “Bu buluşma, medeniyetlerin beşiği İstanbul’un farkını gösterici özelliktedir. İstanbul’da siyasi parti il başkanlarının bir masa etrafında buluşmasının siyasi kültüre ve İstanbul’a katkı sunacağına inanıyoruz. Kahvaltılı buluşmamız çok büyük nezaket içerisinde, keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşti. İl başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

3 SAAT SÜRDÜ

Yeni anayasa çalışmaları ve halk oylaması, seçim hazırlıkları ve İstanbul sorunlarının konuşulduğu kahvaltı yaklaşık üç saat sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :