İstanbul'da fuhuş ve kumar operasyonu

İstanbul'da fuhuş ve kumar operasyonu

Beyoğlu ve Beşiktaş'ta fuhuş ve kumara yönelik düzenlenen operasyonlarda, 21'i kadın 40 kişi gözaltına alındı.

Taksim'de bir eğlence merkezinde fuhuş yapıldığı bilgisini alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, müşteri gibi davranarak buradaki kadınlarla bağlantı kurdu. Söz konusu yerde fuhuş yapıldığını belirleyen polislerce gerçekleştirilen operasyonda, aralarında işletme müdürünün de yer aldığı 13'ü kadın toplam 15 kişi yakalandı.

Gözaltına alınan kadınların Fas, Moldova ve Türkmenistan uyruklu oldukları ve birinin evlilik yoluyla Türk vatandaşlığına geçtiği bildirildi.

Şubeye getirilen şüphelilerin sağlık kontrolünün ardından mahkemeye sevk edileceği, yabancı uyruklu olanların ise yapılacak işlemlerin ardından sınır dışı edilecekleri bildirildi.

Bu arada, Beşiktaş Bebek'te kumar oynandığı ihbarını alan aynı şubeye bağlı polisler önce müşteri gibi davranarak girdikleri yere operasyon düzenledi.

Operasyonda, kumar oynadığı ve oynattığı iddiasıyla 8'i kadın toplam 25 kişi gözaltına alınırken, söz konusu yerin daha önce birçok kez basıldığı ve son olarak kumar oynatıldığı için mühürlendiği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.