İstanbul'da Mustafa Ceceli konseri

İstanbul'da Mustafa Ceceli konseri

Yıllardır müzik dünyasında olmasına rağmen 2009 yılında çıkardığı ilk albümüyle gönüllere taht kuran Mustafa Ceceli Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen 18-29 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Üsküdar’da bir konser verecek.

 Burhan Felek Spor Kompleksi Kapalı Voleybol Salonu’nda 10.000 kişilik bir dinleyici kitlesine en güzel şarkılarını seslendirecek olan Ceceli, 18 Mayıs Çarşamba saat: 15.00’de sahne alacak. Sanatçı daha önce Üsküdar Belediyesi Kâtibim Kültür ve Sanat Şenlikleri’nde verdiği konserde yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştı.

Sunuculuğunu Hop Dedik Ayhan’ın yapacağı konserde sahne alacak olan bir diğer isim ise ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasında birinci olan Sefa Doğanay… Ünlülerin taklitlerini yaparak dikkatleri üzerine çeken Doğanay salonu dolduran misafirlere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

Konser sonunda ise Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında derece alan öğrencilere, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödülleri takdim edilecek.

Mustafa Ceceli Kimdir?

2 Kasım 1980’de Ankara’da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi Veteriner Hekimliği bölümünü kazanan Mustafa Ceceli aynı dönemde arkadaşlarının kurmuş olduğu bir grupta keyboard çalmaya başladı. Fakültenin 3. yılında tekrar üniversite sınavına girerek Yeditepe Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazandı ve Ankara’daki müzik hayatını noktalayarak İstanbul’a geldi. İstanbul’a gelişinin ardından Cenk Eren’in vokalistliğini yapan Merih Ermakastar’ın şarkılarına düzenlemeler yaparak profesyonel aranjörlük hayatına adım attı. ENBE orkestrası albümünde konuk sanatçı olarak, Sezen Aksu’ya ait olan “Unutamam“ adlı şarkıyı seslendirdi. Bu şarkıdaki etkileyici yorumuyla solistlik kariyeri de başlamış oldu. "Limon Çiçekleri" isimli ilk single çalışması 14 Temmuz 2009’da piyasaya çıktı. Yaklasık iki yıl süren çalışma sonrasında 20 Kasım 2009 tarihinde ilk solo albümü ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Yaz aylarında albüm şarkılarının remixlerinin ve ''Hata'' isimli 1 yeni şarkının bulunduğu özel albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Profesyonel olarak aranjörlük hayatına da devam eden Mustafa Ceceli son olarak; Sertab Erener, Tarkan, Ajda Pekkan ve Aşkın Nur Yengi ile çalıştı. EnBe Orkestrası ''Kalbim'' albümünde yer aldı. Albümde seslendirdiği 2 şarkı 'Eksik' ve 'Yağmur Ağlıyor' yoğun ilgi gördü.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.