İstanbul'da su kesintisi

İstanbul'da su kesintisi

İSKİ'nin yenileme çalışmaları nedeniyle Bahçelievler'de 10, Kağıthane, Sarıyer, Beşiktaş ve Şişli'de ise 14 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

İSKİ'den yapılan açıklamaya göre, Bahçelievler-Yenibosna Ana İsale Hattı'nda, yeni içmesuyu hattı bağlantısı ve vana montaj çalışmaları gerçekleştirileceği için 22 Haziran 2011 Çarşamba günü 09.00 ile 19.00 saatleri arasında 10 saat süreyle Bahçelievler'de Soğanlı, Cumhuriyet, Kocasinan, Siyavuşpaşa, Zafer, Fevzi Çakmak ve Çobançeşme Mahalleleri'ne su verilemeyecek.

Çeliktepe Terfi İstasyonu'nda ise debimetre yenileme çalışmaları yapılacağı için aynı gün 10.00 ile 24.00 saatleri arasında 14 saat süreyle bazı bölgelerde su kesintisi uygulanacak. Su alamayacak bölgeler ise şöyle: 

"Kağıthane ilçesi: Çeliktepe, Emniyet Evleri, Sanayi, Yeşilce, Seyrantepe ve Şirintepe Mahalleleri. Sarıyer ilçesi: Pınar, Poligon, Maslak, İTÜ, Harp Akademileri, Darüşşafaka, Cumhuriyet, Hacıosman ve Tarabya Mahalleleri'nin tamamı. Kireçburnu, Büyükdere Maden ve Yenimahalleleri'nin üst kotları ile Garipçe, Koç Üniversitesi, Rumeli Feneri, Bahçeköy, Zekeriyaköy, Demirciköy, Uskumruköy, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya köyleri.
Beşiktaş ilçesi: Konaklar ( 4. Levent ve Yenilevent) Mahallesi. Şişli ilçesi: Ayazağa ve Huzur Mahalleleri.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.