İstanbul'da Tekne Battı

İstanbul'da Tekne Battı

Marmara Denizi'nde, Kınalıada açıklarında bir teknenin battığı bildirildi.

Marmara Denizi'nde, Kınalıada açıklarında bir teknenin battığı bildirildi.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığından alınan ilk bilgilere göre, komutanlığa, Kınalıada açıklarında, niteliği ve içerisinde kaç kişinin olduğu öğrenilemeyen bir teknenin battığı ihbarı yapıldı.

Batan tekneden bir kişinin kurtulduğu ve ihbarında bu kişiden geldiği öğrenildi.

Komutanlık tarafından olay bölgesine bir helikopter ile 2 sahil güvenlik botunun gönderileceği ve arama çalışmalarının başlatılacağı kaydedildi.

TEKNEDEN 1 KİŞİNİN KURTULDUĞU, KAYBOLAN 4 KİŞİ İÇİN ARAMA VE KURTARMA ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİ BİLDİRİLDİ


Marmara Denizi'nin Kınalıada açıklarında batan tekneden 1 kişinin sağ olarak kurtulduğu, kaybolan 4 kişi için arama ve kurtarma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Alınan bilgiye göre, içinde 5 kişinin bulunduğu belirtilen tekne, saat 02.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Kınalıada açıklarında battı.

Batan tekneden kendi imkanlarıyla sağ kurtulduğu öğrenilen Abdülkadir Himmet, durumu yetkililere bildirdi. Himmet, daha sonra vatandaşların yardımıyla Kartal Yavuz Selim Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Himmet'in sağlık durumunun iyi olduğu ve müşahedede tutulduğu belirtildi.

Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı'na bağlı bir helikopter ile 2 sahil güvenlik botunun, kaybolan 4 kişi için arama ve kurtarma çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Etiketler :