İstanbul'da üst geçit çöktü

İstanbul'da üst geçit çöktü

Beylikdüzü'nde bir kamyonun açılan damperinin çarptığı yaya üst geçidinin bir bölümü yıkıldı. Olayda, üst geçitten geçmeye çalışan bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, E-5 Karayolu üzerinde Büyükçekmece yönünden gelmekte olan ve Avcılar istikametine giden Muammer B. idaresindeki 34 DN 1234 plakalı kamyonun, Beylicium Alışveriş Merkezi önünde hareket halinde bulunduğu sırada damperi açıldı. Sürücünün açıldığını fark edemediği ve yoluna devam ettiği sırada damper, yaya üst geçidine çarptı.

Çarpma sonucu yaya üst geçidinin ortası tamamen yıkıldı. Beton parçaları da kamyon ve yol üzerine düştü. Bu sırada yaralanan Hüsnü Balkanlı (51) özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kaza nedeniyle yol tek yönlü olarak trafiğe kapatılırken, sürücüler yan yola yönlendirildi. Tamamen geçilemez hale gelen üst geçidin tehlike arz etmemesi ve yolun trafiğe açılması amacıyla çalışmalar sürüyor.

Bu arada, Beylikdüzü Belediye Başkanlığından yapılan açıklamada, Balkanlı'nın kaza sırasında üst geçitten geçmeye çalıştığı ve yaralandığı duyuruldu. Açıklamada, okulların tatil olması ve köprü üstünde çok sayıda vatandaşın bulunmaması ile kar yağışı nedeniyle yavaş seyreden sürücülerin kazanın sonuçlarının büyümesini engellediği bildirildi.

Öte yandan, araç sürücüsü Muammer B'nin gözaltına alınarak polis merkezine götürüldüğü öğrenildi.

Etiketler :