İstanbul'daki kan bağışı kampanyası sürüyor.

İstanbul'daki kan bağışı kampanyası sürüyor.

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliğinin öncülüğünde il genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına Maltepe Kaymakamlığı da destek verdi.Maltepe Kaymakamı...

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valiliğinin öncülüğünde il genelinde başlatılan kan bağışı kampanyasına Maltepe Kaymakamlığı da destek verdi.

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ilçenin 4 ayrı noktasında dün başlatılan kampanya kapsamında kan bağışında bulundu.

Tiryaki, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, insanın her zaman doğal afetlere maruz kalabileceğini ifade ederek, "Geçtiğimiz günlerde deprem gerçeğiyle tekrardan yüzleştik. Kan ihtiyacı doğuyor. Ayrıca günlük yaşantımızda hastanelerdeki hastalarımıza kan yetiştirmemiz gerekiyor. Kan stoklarımızın yeterli seviyede olması gerekiyor." dedi.

Kızılayın, Türkiye'nin kan stoklarını ayarlayan ve takip eden kurumsal varlığı olduğunu ifade eden Tiryaki, "İstanbul Valiliğimizin öncülüğünde bütün ilçelerde kan bağışı kampanyası başlatıldı. Biz de ilçemizdeki sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla kampanyaya destek vermek istiyoruz. Ben bunun çok faydalı olacağını düşünüyorum.Verilen kanlar vatandaşlarımız ve hastalarımızın derdine çare olacağını düşünüyorum. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederim." diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.