İstanbulspor sahasında kazandı

İstanbulspor sahasında kazandı

Bitexen Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş:"Bu oyunu sürdürebilirsek önümüzdeki haftalarda ligde kalmayı başarabiliriz"

İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında İstanbulspor'a 1-0 mağlup olan Bitexen Giresunspor'da teknik direktör Hakan Keleş, mağlup olmalarına karşın çok iyi oynadıklarını ve bu oyunu sürdürebilmeleri durumunda ligde kalmayı başaracaklarını söyledi.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Keleş, maçın başından sonuna kadar üstün olduklarının altını çizdi.

Rakip ceza sahasında 50 kez topla buluştuklarını ve 30 şut attıklarını vurgulayan Keleş, "Son vuruşlarda problem yaşadık. Bu tür stresli maçları bu denli iyi oynamak ve puan alamamak üzüntü verici. Ama böyle oynar ve oyunu skora yansıtırsak inşallah hedefe ulaşırız. Bugün hep oynamaya çalıştık." dedi.

Maçın hakemi Mete Kalkavan'ı da yönetiminden dolayı eleştiren Keleş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Maçın hakemleri hakkında konuşmak istemiyorum. Bugün Mete hocanın takdir haklarının çoğunu rakipten yana kullandığını düşünüyorum. Sadece bugün değil haftalardır hakemler tarafından mağdur ediliyoruz diyebilirim. Çok konuşan bir insan değilim ama bu konuda sıkıntılar çekmeye başladık. Bugün Mete hocanın oyunu gerdiğini düşünüyorum. Daha iyi maç yönetebilirdi. Biz de son vuruşları yapamadık. Bunları değerlendirseydik, hakeme rağmen galip gelebilirdik. Çok üzüntülüyüz. Bu oyunu sürdürebilirsek, önümüzdeki haftalarda ligde kalmayı başarabiliriz diye düşünüyorum."

Penaltı kaçırdıklarını ve son vuruşlardaki yetersizliğin takımın kaybetmesine neden olduğuna dikkati çeken Keleş, "Çok çalışıyoruz ama bu durum biraz da bireysel yetenek ve kalite isteyen bir durum. Tabii ki kötü bir periyot geçiriyoruz. Çok sıkıntılar yaşıyoruz. Burada 3. senem. Geldiğim günden beri çok az olanaklarla ve sorunlarla uğraşarak, kısıtlı kadrolarla iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Belli bir noktaya geldiğimizde, istenmediğimi veya takıma zarar verdiğimi düşündüğümde bırakabilirim. Taraftar tepki gösterince bırakma kararı almıştım. Fakat başkanımız ve şehrin ileri gelenleri devam etmem gerektiğini söylediler. Ben de devam etme kararı aldım. Bu maçtan sonra durum değerlendirmesi yapacağız. Bu takımı bir yerlere getirdik, buradan düşmesini istemem." ifadelerini kullandı.

- "41 ya da 42 puanın ligden kalmak için yeterli olacağını düşünüyorum"

Kalan haftalarda artık hangi takımla karşılaşacaklarının önemi olmadığını vurgulayan Keleş; Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Ümraniyespor'la oynayacakları her maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Önümüzdeki hafta Fenerbahçe ile iç sahada yapacakları maç için "Deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmiştik, yine neden yenmeyelim." açıklamasını yapan Keleş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün kazanabilseydik büyük bir avantaj sağlayacaktık. 41 ya da 42 puanın ligde kalmak için yeterli olacağını düşünüyorum. Rakiplerin de birbirleriyle oynayacağı maçlar vardı. Bu baremi yakalamak adına sıkıntılar çektik. Önümüzde alacağımız 6 puan ve kalan 4 maç var. Buradan da puan çıkarabilecek gücümüz var. Bunu yapmak zorundayız."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.