İşte 12 dev adamın rakipleri

İşte 12 dev adamın rakipleri

Milli Takımımızın 2011 Avrupa Basketbol Şampiyonası elemelerindeki rakipleri belli oldu.

Litvanya’da düzenlenecek 2011 Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Takım’ın rakipleri, Vilnius’da gerçekleştirilen kura çekiminin ardından belli oldu. Ay Yıldızlılarımız A Grubu’nda, İspanya, Litvanya, Büyük Britanya, Polonya ve elemelerden gelecek ikinci takım ile karşı karşıya gelecek.

Bu yıl 24 takımla oynanacak Avrupa Şampiyonası’nın kura çekimi, Litvanya’nın Vilnius kentinde gerçekleştirildi. TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy, A Milli Takım Menajeri Harun Erdenay, Milli Takımlar İdari Menajeri Barbaros Akkaş ve Türkiye Basketbol Federasyonu FIBA ve Dış İlişkiler Direktörü Emir Turam’ın katıldığı kura çekimi sonrasında A Milli Takımımız, A Grubu’nda, İspanya, Litvanya, Büyük Britanya, Polonya ve elemelerden gelecek ikinci takım ile eşleşti.

Fransa, Hırvatistan ve Rusya ile birlikte ikinci kategoriden kura çekimine katılan Millilerimizin rakipleri, ilk kategoriden İspanya, üçüncü kategoriden Litvanya, dördüncü kategoriden Büyük Britanya, beşinci kategoriden Polonya ve altıncı kategoriden de elemelerden gelecek ikinci takım oldu 

Etiketler :