İşte Ahmet Hakan'ın cevabı

İşte Ahmet Hakan'ın cevabı

'Cübbeli Ahmet'in internet sitesinden yönelttiği “Senin hiç utanman yok mu Ahmet Hakan?” sorusuna Ahmet Hakan, köşesinden cevap verdi.

İşte Hakan'ın yazısının ilgili bölümü:

“Cüppeli Ahmet”, kendisine ait internet sitesinde bir bildiri yayınlamış.

Bildiride bana soruyor:

“Senin hiç utanman yok mu Ahmet Hakan?”

Hemen söyleyeyim:

Yok.

Hem de hiç yok.

- Hiç utanmam ben... “Bizim hoca yapmış bir şeyler, kapatalım, örtelim, kimseler duymasın” demek yerine, hiç utanmadan yazarım “bizim” hocanın yapıp ettiklerini...

- Hiç utanmam ben... Günaşırı “bunlar ehlisünnet değil, bunlar sapık” diyerek tertemiz insanlara iftiralar atan bir “vaiz”, Fas’tan getirdiği kadınlarla kısa süreli dini nikâhlarla ilişki kuruyorsa, hiç utanmadan yazarım bunu.

- Hiç utanmam ben... Koca bir İran halkına mezhepleri nedeniyle “kâfir” diyen bir Hoca’nın Karagümrük Çetesi’yle iş tuttuğuna dair bilgiler ortalığa döküldüğünde hiç utanmam “ne iş?” diye sorarım.

- Hiç utanmam ben... Deniz Baykal’ın kasedini nasıl dilime doladıysam hiç utanmam Cüppeli’nin kasedini de dilime dolarım.

- Hiç utanmam ben... Oturup da “Cüppeli’ye kim operasyon yaptı” diye düşünmek yerine, hiç utanmam, “Cüppeli bu operasyona hedef olacak malzemeleri neden verdi?” diye sorarım.

- Hiç utanmam ben... Bir iddiam yoktur. Günahlarıyla yaşayan bir insanım... Ama “bizde günah olmaz” diyen “iddialı” bir adam hakkında kuvvetli suç şüphesi doğduğunda, hiç utanmam, aklıma takılan soruları sorarım...
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.