İşte Ak Partinin muhtemel köşk adayı...

İşte Ak Partinin muhtemel köşk adayı...

Türkiye, Ağustos ayında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimine kilitlenirken Habername.com şok bir iddiaya ulaştı.

Sosyal medya Ak Parti'nin köşk adaylığı için Erdoğan - Gül arasında mekik dokurken, Habername.com ezberleri bozacak bir iddiaya ulaştı.

Başbakan Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kamuoyunun dikatini Erdoğan - Gül üzerine çekerken asıl supriz adayı ise son dakikada açıklayacağı söyleniyor.

Ankara siyaset kulislerinde isminin açıklanmasını istemeyen eski bir siyasetçi, Habername.com'a Erdoğanın aklında geçen  Ak Partinin muhtemel köşk adayını açıkladı.

Siyasetçiye göre Ak Parti'nin muhtemel köşk adayı : Ak Parti Gen. Bşk. Yard. Numan Kurtulmuş.

Türk Kamuoyu tarafından sevilen ve sayılan bir siyasetçi olarak kabul edilen Numan Kurtulmuş'un, muhalefet partileriyle olan sıcak ilişkileri iddiaları güçlendiriyor.

Sözkonusu siyasetçi; Numan Kurtulmuş'un Ak Partiye katıldığı günden buyana herhengi bir bakanlığa getirilmemesinin arkasındaki sebep ise Kurtulmuş'un köşk adaylığının yattığını iddia etti.

Numan Kurtulmuş'un harcanmaması için Başbakan Erdoğan tarafından özellikle bekletildiğini savunan siyasetçi, Hukumet-Cemaat polemiğinde bile Numan Kurtulmuş'un genel merkez tarafından açıklamalarda kaçınması yönünde telkinler aldığını iddia etti.

 

 

 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.