İşte bu gece Ak Parti'de istifaya zorlanan 3 isim!

İşte bu gece Ak Parti'de istifaya zorlanan 3 isim!

Ak Partili vekillere ‘istifa’ baskısı yapanlar deşifre oldu. İstifaya zorlanan vekillerin isimleri ise kulislere düştü. Yaşananlar 28 Şubat’ı hatırlattı.

ASLAN DEĞİRMENCİ / ANKARA-

İdris Naim Şahin ve Erdoğan Bayraktar’ın istifa açıklamasının ardından bir çok AK Partili vekile sosyal medya başta olmak üzere telefon mesajı ile istifa etmelerine yönelik baskılar başladı.

İsminin açıklanmasını istemeyen bir AK Partili vekil iseiddiaları doğrularken, kendisine de benzer bir mesajıngeldiğini açıkladı. Mesajı atan kişinin eski birarkadaşı,TUSKON üyesi işadamı olduğunu ifade eden AKPartili vekil, “Oyunun farkındayız. Şimdi dik durma zamanı. Asılhedef Başbakanımız Erdoğan ve normalleşen TürkiyeYeniTürkiye’de huzurun bozulmasına Allah’ın izniyle müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İŞTE İSTİFAYA ZORLANAN ÜÇ İSİM

Kulislere ise gün boyu Ak Parti İzmir Milletvekili İlhan İşbilen ve AK Parti İstanbul Milletvekili Muhammed Çetin’e yönelik cemaatten büyük baskılar yapıldığı yansıdı. Öte yandan cemaat ile arasına mesafe koyan siyasetçi olarak tanınan Ertuğrul Günay’a da farklı kesimlerden ‘istifa et’ çağrısı yapıldığı kulislere düşen bir başka iddia oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.