İşte CHP'li Belediyenin marifeti

İşte CHP'li Belediyenin marifeti

Cemevindeki uygulamalara sert çıkan Kenanoğlu CHP'li Avcılar Belediyesi'ne sert çıktı: AKP yapsaydı kıyamet kopardı

Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Kenanoğlu, Avcılar Belediyesi'nin Yeşilkent Cemevi'nde yaptığı uygulamaları eleştirdi.

CHP'li Avcılar Belediyesi tarafından Yeşilkent Pir Sultan Cemevi'nde yapılan uygulamalara sert tepki gösteren Hubyar Sultan Alevi Kültür Derneği Başkanı Ali Kenanoğlu, Twitter'da eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Bu rezilliği AKP'liler yapsaydı kıyameti kopartırdık..."

Avcılar Belediyesi Yesilkent Cemevine saldırıp, kapıyı kırıp, ulu pirlerimizin resimlerini yerlere fırlattı. Haber ve fotoğraflar sosyal medyada yayınlandı. Bu saldırıyı CHP'li bir belediyenin yapmış olmasından kaynaklı olarak çoğunluk sus pus oldu. Yapılan yorumlar hayli düşündürücüydü. "Zabıta da CHP'li miydi ki" diyenler vardı. Haberi paylaşanlara "CHP'yi yıpratmak istiyorsunuz" diye tepki gösterenler oldu. "Belediyenin CHP'liliğini niye öne çıkartıyorsunuz, art niyetli ve başka amaç güdüyorsunuz" diyenler oldu. Genel çoğunluk da sessiz kaldı. Şimdi bunu AKP'li bir belediye yapsaydi kıyameti kopartırdık. Bırakın zabıtayı, belediye başkanını doğrudan Tayyip Erdoğan'a saldırırdık.

İKİ YÜZLÜLÜK YAPIYORUZ

Dürüst olmak gerekir. İki yüzlülük yapıyoruz. Aleviler bu olayda sorgulayıcı aklını kaybetmiştir. CHP'li belediye ne sebep olursa olsun bunu yapamaz. Pirlerimizin resimlerini paçavra gibi yerlere atamaz. Aleviler, Alevi önderleri potansiyel CHP aday adaylığından kurtulmadığı sürece, CHP'li bir kendini bilmez bunu yapma cesaretini kendinde görür. Alevilerin bu tavrı çok üzücü ve çok düşündürücüdür. Bizde bir söz vardır. "Yol cümleden uludur." Malesef bir çok Alevi için CHP yoldan ulu hale gelmiş. Yazık."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.