İşte CHP'nin ünlü vekil adayları

İşte CHP'nin ünlü vekil adayları

Seçimlere kısa bir süre kala partiler ünlü isimlerin peşine düştü. Ünlü isimlerin peşine düşen isimler arasında CHP de

Seçimlere kısa bir süre kala partilerin aday arayışları hız kazanırken, daha çok oy alabilmek için de ünlü isimlerin peşlerine düştüler.

CHP'nin listesinde de tanıdık isimlere rastlamak mümkün.

İşte bunlarda CHP'nin listesindeki yıldızlar...

Milletvekilliği aday adaylığı sürecini başlatan CHP’de Sabahat Akkiraz, Emre Saltık,, Tolgan Çandar ve Grup Yorum’un eski solisti Hilmi Yarayıcı aday adayı oldu.

CHP’de aday adaylığı başvuruları 19 Mart’ta başladı. İlk iki gün bin 500 kişinin adaylık dosyası aldığı CHP’de yönetim, 26 Mart’a kadar başvuru sayısının 5 bine ulaşmasını bekliyor.

CHP’de dosyasını ilk teslim edenler ise sanatçılar oldu. TSM sanatçısı Sabahat Akkiraz İstanbul’dan, protest müziğin önde gelen gruplarından Grup Yorum’un eski solisti Hilmi Yarayıcı ise Hatay’da milletvekili adayı olmak için başvuruda bulundu. ‘Cemo’ adlı parçayla isim yapan Yarayıcı aday adaylığı için öğretmenlikten istifa etti.

CHP’den adaylık arasında bulunan sanatçılar arasında ünlü sanatçılardan Emre Saltık İstanbul, Ege türküleriyle ün yapan Tolga Çandar ise Muğla’dan aday adayı oldu.

OKTAY EKŞİ ADAY

Gazeteci yazar Oktay Ekşi İstanbul’dan, eski hakemlerden Selçuk Dereli Mersin’den başvuruda bulundu. CHP’nin eski Genel Sekreterlerinden Adnan Keskin de Denizli’den aday adaylığı başvurusu yaptı. 

Etiketler :