İşte Çıkan Kavgalar, Şok Diyaloglar!

İşte Çıkan Kavgalar, Şok Diyaloglar!

İşte, Fenerbahçe ile Gaziantepspor maç sonunda kavgaya neden olan sözler..

F.Bahçe Yardımcı Antrenörü İsmail Kartal’dan, G.Antep kulübesine: “Başkası için değil, kendiniz için oynayın şerefsizler.” Aziz Yıldırım’dan devre arasında hakem Göçek’e: “O penaltı değilse ben şerefsizim. Penaltıysa siz şerefsizsiniz.”

Hurriyet'in haberine göre devre arasında hakem odası önüne giderek Göçek’in çıkmasını bekleyen Yıldırım, “Emeğimizi çalıyorsunuz. O pozisyon penaltı değilse, ben şerefsizim. Ama eğer penaltıysa siz şerefsizsiniz” dedi.

Fenerbahçe’nin uzatmalarda bulduğu gol sonrası sarı-lacivertliler gol sevincini yaşarken, taraftarların Gaziantepspor yedek kulübesine müdahalesiyle saha bir anda karıştı.

Kırmızı - siyahlı oyuncular ile tribünler arasında sert diyaloglar başlayınca güvenlik güçleri hemen devreye girdi. Sivil polisler, Gaziantepsporlu oyunculara sinirlenen ve sahaya girmeye çalışan seyircileri engellemeye çalıştı.

Bu sırada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler sahaya girerek, olayların yatıştırılmasına yardımcı oldu. Yıldırım seyircilerden sakin olmalarını isterken, aksi takdirde ceza alacaklarını belirtti. Güçlükle de olsa tribünler sakinleşti.
Maçın sona ermesiyle birlikte iki takımın antrenörleri arasında da gerginlikler yaşandığı görüldü.

Bu arada Yıldırım’ın maçın son düdüğünü beklemeden soyunma odalarına doğru hareketlendiği ve gol sesi üzerine çıkış tüneline geldiği bildirildi. Hakem hatalarına sinirlenen Yıldırım’ın Hüseyin Göçek’e tepki göstermek için aşağıda beklediği öğrenildi. Ancak olaylarda önleyici rolü bulunan Yıldırım belki de kulübün ağır ceza almasının da şans eseri önüne geçmiş oldu.

Çünkü Temsilciler Kurulu’nun temsilcilere yaptığı uyarılarda maç raporu hazırlanırken, “Kulüp başkanı ve yöneticiler sahaya yabancı madde atılmaması ve kötü tezahürat yapılmaması konusunda seyircilere müdahale ederek yatıştırmak için gayret göstermişlerdir” şeklindeki bir tespitte yönetici çabalarının dakikası ve davranışların içeriğinin ayrıntısı belirtilerek açıklanmasını, büyük harflerle yazılması isteniyor. Bu da cezanın hafiflemesi veya kaldırılmasında önemli etken oluyor.

Fenerbahçe’nin çıkan olaylar nedeniyle temsilci raporlarına göre büyük olasılıkla Disiplin Kurulu’na sevkedileceği belirtildi. Hakem Göçek’in ise gözlemcisi tarafından yetersiz bulunduğu ve en az 3-4 hafta dinlendirileceği kaydedildi.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.