İşte derbinin İlk 11'leri

İşte derbinin İlk 11'leri

Spor Toto Süper Lig'de 2010-2011 sezonunun ilk derbisinde ezeli rakipler Fenerbahçe ile Beşiktaş, Kadıköy'de karşı karşıya gelecek.

Derbiye dakikalar kala Beşiktaş teknik direktörü Bernd Schuster Holosko ve Rüştü'yü 18 kişilik kadroya almadı.

Siyah-beyazlı ekipte ayrıca sakatlıkları süren Ferrari ve Erhan Güven ile sakatlık sonrası henüz tam olarak hazır olmayan Fatih Tekke maçta forma giyemeyecek.

Hafta içinde yapılan antrenmanlarda Aykut Kocaman Beşiktaş derbisinde çıkaracağı kadro ile ilgili çeşitli denemeler yaptı. Sezon başından bu yana taraftarlar tarafından en çok eleştirilen Cristian, bugün ilk kez yedek kulübesine çekildi. Selçuk Şahin hafta içinde yapılan idmanlarda sakatlık geçirmişti. İlk alınan bilgilere göre Selçuk'un derbide oynaması zordu ancak genç futbolcu bugün Cristian'ın yerine ilk 11'de ter dökecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak dev maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Kariyerinde ilk kez bir Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde düdük çalacak Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ile Tarık Ongun yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

Derbi maçın hakem gözlemciliğini Necdet Erdilek, Futbol Federasyonu temsilciliklerini ise Orhan Kaya Tok, Raşit Yüksel, Kubilay Öztürk üstlenecek.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 4 hafta sonunda Beşiktaş'ın 3 galibiyet, 1 yenilgisi, Fenerbahçe'nin ise 2 galibiyet, 2 yenilgisi bulunuyor.

FENERBAHÇE
Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Mehmet Topuz
Emre Belözoğlu
Selçuk Şahin
Dia ( Miroslav Stoch)
Alex de souza
Mamadou Niang

BEŞİKTAŞ
Cenk
Ekrem Dağ
İbrahim Toraman
Zapatocny
İsmail Köybaşı
Ersnt
Necip
Guti
Tabata
Querasma
Nobre (Bobo)

Etiketler :