İşte 'Duayen' Dündar'ın bittiği an

İşte 'Duayen' Dündar'ın bittiği an

Dün İNTERNET sitelerinde gündeme gelen ve 'Uğur Dündar'ın Birand'ı sattığı andıç olayının tartışıldığı programda, Uğur Dündar'ın sesini kestiler...

Rotahaber'in dün gündeme getirdiği ve 'Uğur Dündar'ın Birand'ı sattığı andıç olayının tartışıldığı programda Dündar, büyük bir şok yaşadı.

Habertürk'te 28 Şubat'ta ilk olarak Uğur Dündar'ın yayınladığı andıçın tartışıldığı Karşıt Görüş programına bağlanan Uğur Dündar, bağlandığına pişman oldu.

Habertürk TV ekranlarında yayınlanan ve Balçiçek İlter’in sunduğu Karşıt Görüş’te 28 Şubat süreci tartışılıyordu. Programa telefonla bağlanan Star Haber Grup Başkanı Uğur Dündar, program sunucusu ile tartıştı.

DÜNDAR-İLTER GERİLİMİ
Balçiçek İlter’in, ‘Sayın Dündar çok kısa vaktimiz var lütfen bir cümle ile anlatabilir misiniz görüşlerinizi’ deyince Uğur Dündar sinirlendi ve ‘Bırakın bir iki dakika konuşabilme hakkımız olsun’ diye çıkıştı.İkili arasında şu diyaloglar geçti:

Balçiçek İlter: Uğur Bey çok kısa bir cümlenizi alacağım.
Uğur Dündar : Bir cümle ile tamamlayamam ama en kısa sürede tamamlayacağım...

Balçiçek İlter: Ama yooo bir cümle demiştiniz Uğur Bey, o yüzden sizi yayına bağladım.
Uğur Dündar : Sizinle tartışmak istemiyorum.

Balçiçek İlter: Evet bende...
Uğur Dündar : Sözümden de kimse alınmasın!
Balçiçek İlter: Çok kısa alacağım.


REJİ DÜNDAR'IN SESİNİ KESTİ
İlter de ‘Zaten 5 dakika sürem kaldı’ deyince gerilim iyice tırmandı. Uğur Dündar'ın, ‘Lütfen bir şey daha söyleyeceğim, sözümü kesmeyin’ dediği anda, reji sesini kesti.

UĞUR DÜNDAR'IN BİRAND'I SATTIĞI HABERİN VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...


İşte Uğur Dündar'ın sesinin kesilerek yayından alındığı o anlar...



 

Etiketler :