İşte Efes'in rakipleri

İşte Efes'in rakipleri

Basketbol ULEB Avrupa Ligi'nde Top 16'ya kalan Efes Pilsen'in rakipleri belli oldu. F Grubu'nda yer alan Efes Pilsen'in gruptaki rakipleri Real Madrid, Montepaschi Siena ve Maccabi Tel-Aviv oldu.

 

Kulüpler bazında Avrupa basketbolunun en prestijli organizasyonu olan Euroleague'de TOP 16 kuraları çekildi. Euroleague'de TOP 16'ya kalan telsimcimiz Efes Pilsen'in rakipleri belli oldu. F Grubu'na düşen Efes Pilsen oldukça zorlu rakiplerle mücadele edecek.

Basketbol ULEB Avrupa Ligi'nde Top 16'ya kalan Efes Pilsen'in rakipleri belli oldu. F Grubu'nda yer alan Efes Pilsen'in gruptaki rakipleri Real Madrid, Montepaschi Siena ve Maccabi Tel-Aviv oldu.

İlk turda mücadele ettiği B Grubu'nu Olimpiyakos, Unicaja Malaga ve Partizan'ın ardından 4. sırada tamamlayan Efes Pilsen, kura çekimine 4. torbadan katıldı.

27 Ocak - 11 Mart tarihleri arasında oyanancak TOP 16 Turu'nda kura çekimi şu şekilde oluştu:

E GRUBU
Barcelona
Panathinaikos
Partizan Belgrad
Maroussi

F GRUBU
Real Madrid
Montipaschi Siena
Maccabi Tel Aviv
Efes Pilsen

G GRUBU
CSKA Moskova
Unicaja
Zalgris Kaunas
Asseco Prokom Gdynia

H GRUBU
Olympiakos
Caja Laboral
Khimki Moskova
Cibona Zagreb

EFES PİLSEN GENEL MENAJERİ ÖZERHUN: (F) GRUBU TOP 16'NIN EN ZORLU GRUBU

Efes Pilsen Genel Menajeri Engin Özerhun, ULEB Erkekler Avrupa Ligi'nde 2. turda yer aldıkları (F) Grubu'nun, en zorlu grup olduğunu ifade etti.

A.A muhabirine kura çekimini değerlendiren Özerhun, kura öncesi nasıl bir grupta yer alacaklarını tahmin ettiklerini belirterek, ''İki seçenek vardı ve ikisi de en zorlu gruplardan birisi olacaktı. İlk turdakinden daha iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bu grupta her takımın şansını eşit görüyorum'' dedi.

(F) Grubu'nu 2. turdaki grupların en zorlusu olarak gördüğünü ifade eden Özerhun, ''Fikstür avantajını iyi kullanan, sahasında alacağı galibiyetlerin yanı sıra deplasmanda iyi sonuçlar alan takımlar üst tur için avantaj elde edecek. Top 16'nın en zorlu grubu. Bu gruptan çıkmak için iyi bir mücadele ortaya koymamız gerekiyor'' diye konuştu.

Özerhun, transfer dönemi olmadığı için aradıkları oyuncuyu bulmalarının zor olacağını, ancak transfer için araştırmalarının süreceğini kaydetti.

Etiketler :