İşte en son hava tahmini

İşte en son hava tahmini

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde yağış beklenmiyor, batı kesimler parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinde yağış beklenmiyor, batı kesimler parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu ve açık geçecek. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara ile iç ve doğu bölgelerde sis, doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edecek.

RÜZGAR: Batı kesimlerde güney ve güneybatı (Lodos), iç ve doğu bölgelerde kuzey ve doğu yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Yurdun doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

SİS UYARISI: Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde sis beklendiğinden özellikle ulaşımda meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin doğusu ile Trakya'da sis bekleniyor.

EGE: Parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis bekleniyor.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık, batısı parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Bölge genelinde sabah ve gece saatlerinde sis, kuzeydoğusunda yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde sis, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğusunda yer yer sis ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzeyinde yer yer sis görülecek.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ




İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


İLLERİN SICAKLIK DEĞERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Etiketler :