İşte haftasonunun kaza bilançosu

İşte haftasonunun kaza bilançosu

Trafik terörü hergün can almaya devam ediyor. Haftasonu meydana gelen kazalarda tam 43 kişi hayatını kaybetti...

Dün saat 08.00 sularında meydana gelen katliam gibi kazada sürücü Emin Yazıcı, eşi Şezime (48), çocukları Erdem (14), Damla (17), baba Rahim (60), anne Müfide (57) ve kayınvalide Hatice Turanlı (79) kaza yerinde hayatını kaybetti. Emin Yazıcı'nın büyük oğlu Eren (15) ise yaralandı. Sürücü Emin Yazıcı'nın Giresun'un Keşap ilçesinde radara yakalandığı, hakkında cezai işlem yapıldığı öğrenildi. Trafik kazalarının pazar günkü bilançosu da ağır oldu.

Yurdun dört bir yanında meydana gelen kazalarda 8 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

NEVŞEHİR Ürgüp'te Mehmet Ali Akgül'ün kullandığı otomobil, ilçe merkezinde kontrolden çıkarak takla attı. Otomobilde bulunan Ahmet Yazgan (22) kaza yerinde, 17 yaşındaki Erhan Baştürk ile 19 yaşındaki Kadir Yazgan kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti. Kazada, sürücü Akgül ile adı belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Görgü tanıkları, otomobilin süratli olduğunu iddia ederken kazaya yoldaki mucurların neden olduğu ileri sürüldü.

ANTALYA'nın Aksu ilçesinde Fatih Patat'ın (27) kullandığı kamyonet, su kanalına düştü. Araçta sıkışan Patat ve yanında bulunan Kerim Yılmaz (25), olay yerinde hayatını kaybetti.

KÜTAHYA'da Hüseyin Ergen (27) idaresindeki otomobil, Tavşanlı-Kütahya karayolunun 16. km'sinde yoldan çıkarak takla attı. Önceki gece saat 02.30 sularında meydana gelen kazada, araçta bulunan Mustafa ile Emre Niğdelioğlu, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Sürücü Hüseyin Ergen ile iki arkadaşı ise yaralı kurtuldu.

GAZİANTEP Ünaldı Mahallesi'nde Ercan Çalar yönetimdeki seyir halindeki motosiklet, tekerlerin kayması sonucu kaza yaptı. Ağır yaralanan sürücü Ercan Çalar, kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

Aşırı hız felaket getirdi: Hafta sonu bilançosu 43 ölü

Trafik kazalarının pazar günkü bilançosu da ağır oldu. Yurdun dört bir yanında meydana gelen kazalarda 15 kişi öldü. Rize'deki akrabalarının düğününden dönen Emin Yazıcı yönetimindeki minibüs, Samsun'un Akçay beldesinde kontrolden çıkarak su kanalına çarptı. Kazada 2'si çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. Nevşehir Ürgüp'te 3, Antalya'nın Aksu ilçesinde 2, Kütahya'da 2, Gaziantep'te ise 1 kişi trafikte can verdi. Böylece hafta sonu meydana gelen kazalarda ölü sayısı 43'ü buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.