İşte Meclis'e Girecek 3 Başörtülü İsim

İşte Meclis'e Girecek 3 Başörtülü İsim

Ulusalcı yayın politikasıyla dikkat çeken Sözcü Gazetesi bugünkü manşetinde öyle bir iddiada bulundu ki... İşte Erdoğan'ın Meclis'e sokacağı 3 başörtülü isim...

Ulusalcı çizgisiyle dikkat çeken Sözcü gazetesinin bugünkü manşeti AKP'yi kızdıracak cinsten.. AKP'ye geçmişi hatırlatan Sözcü gazetesi, "Tayyip türbanlı 3 ismi Meclis'e sokarak, Merve'nin intikamını alacak" iddiasını bugün manşetten verdi.

3 TÜRBANLI İSİM MECLİS'E GİRECEK

Kendi kızını bir bakanın kız kardeşini ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşini millet vekili yapacak diyen gazete, böylece türban Meclis'e girecek ve 11 yıl önce Meclis'ten türbanı nedeniyle atılan Merve Kavakçı'nın intikamı alınmış olacak. İşte Sözcü'nün o haberi

Üniversitelerde türbanı serbest bırakan Erdoğan'ın şimdiki hedefi Meclis.. Ankara'da konuşulan iddia şu: Erdoğan, türbanlı isimleri milletvekili yapacak. İlk sırada kızı Sümeyye var... Bakan Selma Kavaf'ın kardeşi Sema Ramazanoğlu da adaylar arasında..

PLANA BAK

Bir diğer aday ise merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülfer hanım.. Bu isimler milletvekili seçilip Meclis'e girecek. Böylece Erdoğan hem türbanı Meclis'e sokmuş olacak, hem de türbanlı olduğu için 11 yıl önce Meclis'ten atılan Merve Kavakçı'nın intikamını alacak.

Etiketler :