İşte Milli Takımın aday kadrosu

İşte Milli Takımın aday kadrosu

A Milli Takım'ın İspanya ile 28 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde oynayacağı 2010 Dünya Kupası eleme grubu maçlarının kadrosu ve programı belli oldu.

Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Ümit Milli Takımn gelecek hafta Danimarka ve İrlanda Cumhuriyeti ile yapacağı maçların kadrosunda bulunan Bursasporlu Sercan Yıldırım, A Milli Takım'ın İspanya maçları için açıklanan kadrosuna dâhil edildi.


Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından açıklanan kadroda, Rüştü Reçber, Emre Aşık, İbrahim Üzülmez ve Sedat Bayrak da uzun bir aradan sonra yer aldı.


Dün açıklanan Ümit Milli Futbol Takımı aday kadrosunda bulunan Bursasporlu Sercan Yıldırım da A Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi. A Milli Takım aday kadrosunda bulunan futbolcular ve takımları şöyle;



Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Ufuk Ceylan (Manisaspor)Savunma: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık, Hakan Balta (Galatasaray), Sedat Bayrak (Sivasspor), İbrahim Kaş (Getafe), Eren Güngör (Kayserispor), İbrahim Üzülmez (Beşiktaş)Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Colin Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Mehmet Aurelio (Real Betis), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Mevlüt Erdinç (Sochaux), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)Forvet: Nihat Kahveci (Villarreal), Batuhan Karadeniz (Eskişehirspor), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Gökhan Ünal (Trabzonspor), Sercan Yıldırım (Bursaspor).

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :