İşte mucize hayatlar

İşte mucize hayatlar

00.00 ile 02.00 arasında arama kurtarma çalışmalarında 24 kişi yaralı olarak kurtarıldı. Güneşin doğuşuyla birlikte mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Erciş'te depremden 17 saat sonra 11 kişi enkazdan sağ çıkarıldı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Depremin vurduğu yerlerin başında gelen Erciş'te, çöken 6 katlı binanın altından 3 bayan sağ olarak çıkartıldı. Yaralı olarak kurtarılan bayanlardan biri de Üsteğmen Onur Eryaşar'ın öğretmen nişanlısı Gül Karaçoban oldu.

Edinilen bilgiye göre, öğretmen Gül Karaçoban, dün öğlen yemeği için arkadaşlarıyla bir kafeteryaya gitti. Karaçoban ve arkadaşlarının yemek yediği esnada deprem meydana geldi. Deprem sonucu, zemin katında kafeterya bulunan 6 katlı binanın bir tarafı bir anda alta doğru çöktü. Aldığı haber üzerine Üsteğmen Onur Eryaşar, hemen olay yerine geldi. Kurtarma çalışmalarını endişeli ve tedirgin bir şekilde takip eden Eryaşar, görevlilerle birlikte gece boyunca nişanlısına ulaşmaya çalıştı. Uzun uğraşlar sonucunda öğretmen Gül Karaçoban ve arkadaşları sabah saatlerinde enkazdan yaralı olarak kurtarıldı. Karaçoban, hemen ambulansa alınırken, nişanlısı Eryaşar büyük sevinç yaşadı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.