İşte muhtemel rakiplerimiz

İşte muhtemel rakiplerimiz

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş, E Grubu'nu lider bitirerek 2. tur kuraları öncesinde birinci torbaya girdi. Şampiyonlar Ligi'nden elendikten sonra yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek olan Trabzonspor ise, ikinci torbada kendisine yer buldu.

Statü gereği Beşiktaş, ikinci torbada yer alan Trabzonspor ve Stoke City ile eşleşmeyecek. Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında Porto, Ajax, Viktoria Plzen, Lazio, Salzburg, Hannover, Steaua Bükreş, Wisla Krakow, Lokomotiv Moskova ve Legia Varşova var. Bugün oynanacak maçlar sonunda siyah-beyazlı ekibin 4 muhtemel rakibi daha belli olacak

UEFA AVRUPA LİGİ 1. TORBA
(Belli olan takımlar)
 

Beşiktaş
Man. United
Man. City
Valencia
Olimpiakos
Schalke
Twente
Ath. Bilbao
PSV Eindhoven
Sporting Lizbon
Standard Liege
M. Kharkiv
Anderlecht

Trabzonspor'u ise UEFA Avrupa Ligi'nde zorlu rakipler bekliyor. Statü gereği ikinci turda Beşiktaş ile eşleşmeyecek olan bordo-mavili ekibin muhtemel rakipleri arasında Manchester United, Manchester City, Valencia, Olimpiakos, Schalke, Twente, Athletic Bilbao, PSV Eindhoven, Sporting Lizbon, Standard Liege, Anderlecht ve Metalist Kharkiv var. Bugün oynanacak maçlar sonunda Trabzonspor'un 3 muhtemel rakibi daha belli olacak.

UEFA AVRUPA LİGİ 2. TORBA
(Belli olan takımlar)

Trabzonspor
Porto
Ajax
Viktoria Plzen
Lazio
Stoke City
Salzburg
Hannover
Legia Varşova
Steaua Bükreş
Wisla Krakow
Lok. Moskova

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.