İşte Nuri'nin İlk sözleri

İşte Nuri'nin İlk sözleri

Nuri, Los Galacticos'a transferini değerlendirdi

Almanya Ligi Bundesliga'da Borussia Dortmund ile bu sezon şampiyonluk yaşayan ve gösterdiği üst düzey performansla dünya devi Real Madrid'e transfer olan Nuri Şahin ilk açıklamalarını yaptı.

NTV Spor'da canlı yayına bağlanan milli futbolcumuz Nuri Şahin çok heyecanlı olduğunu ve Türkiye'yi Real Madrid Kulübü'nde gururla temsil edeceğini söyledi.

Nuri ilk olarak, "Öncelikle şu anda çok heyecanlı olduğumu söylüyorum. Rıdvan Hocayla konuşmak beni çok mutlu etti. 6 senelik imza attım. İnşallah Türkiye'nin dünyanın en büyük kulübünde gururla temsil edeceğim" dedi.

"UMARIM BUNDAN SONRA TÜRKİYE'Yİ SEÇERLER"

Almanya'daki Türk kökenli futbolcuların Alman Milli Takımı'nı seçmesinin bundan sonra değişip değişmeyeceğinin sorulması üzerine Nuri, "Önderlik demeyelim. Mesut'un bugüne kadar başardıkları geri plana atılır. Ben her zaman Türkiye'yi Avrupa'da temsil etmek istiyorum dedim. Ben Türkiye'yi seçip Real Madrid'de oynamak çok büyük gurur ve ben de o gururu yaşıyorum. Buradaki çocuklar Almanya'yı seçiyordu. Umarım bundan sonra Türkiye'yi seçerler" şeklinde konuştu.

"HAYALİMDE BÜYÜK KULÜPLER VARDI AMA..."

"Real Madrid'de oynamanın hayalini kurdun mu?" sorusuna başarılı futbolcu, "Milli takım forması giymeyi çok hayal ettim ama Real Madrid formasını görmemiştik. Rüştü ağabey ile başladı. Barcelona'ya gitti. Emre ağabey ile devam etti. Hayalimde öyle kulüpler vardı ama Real Madrid olması beni çok mutlu etti" şeklinde cevap verdi.

"MOURİNHO İLE KONUŞTUĞUMA İNANAMADIM"

Milli futbolcumuz, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile daha önce konuştuğunu belirterek, "Transferden önce Mourinho ile görüşmek istedim. O da benimle görüşmek istediğini söyledi. Beni genç yaşımdan beri takip ettiğini söyledi. Takımında beni görmek istediğini belirtti. Ben telefonda onun olduğuna inanamadım. Çok heyecanlandım. Telefonu kapattıktan sonra menajerime kimle konuştuğumu sordum" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de oynayan Türk kökenli Alman futbolcu Mesut Özil hakkında ise "Mesut'la sürekli konuşuyoruz. Çok yakın arkadaşım. İnşallah beraber başarılı olacağız" dedi.

HAMİT ALTINTOP DA REAL MADRİD'E GİDECEK Mİ?

Hamit Altıntop'un Real Madrid'e transfer söylentileri hakkında Nuri "Hamit ağabeyle de görüşüyorum. Hamit ağabeyle de bu konuları konuşuyoruz. Bakalım, inşallah olur" açıklamasını yaptı.

"DİL KONUSUNDA SIKINTI YAŞAMAM"

Dil konusunda sorun yaşamayacağını belirten milli futbolcumuz, "Çoğu futbolcu İngilizce konuştuğu için Mourinho da İngilizce konuştuğu için sıkıntı yaşamayacağım. Ben zaten İspanyolca kursu da almıştım. Dil öğrenmesi seviyorum. 14 ay önce başladım bu kursa. Tabii o zaman Real Madrid'e gitmeyi hayal edemezdim. Eşimle birlikte İspanyolca öğrendik" dedi.

KAÇ NUMARA GİYECEĞİ BELLİ Mİ?

Başarılı futbolcumuz Nuri son olarak "Marcelo'ya karşı oynadım. Khedira'yı tanıyorum. O da Almanya'da oynadı. Forma numaram belli değil. Ben o formayı giydikten sonra numara önemli değil" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.