İşte Org. Başbuğ'u BİTİRECEK İFADE!

İşte Org. Başbuğ'u BİTİRECEK İFADE!

Genelkurmay Adli Müşaviri Tümg. Hıfzı Çubuklu, Org. İlker Başbuğ'un İnternet Andıcı'nın imzaladığını söyledi. İşte Çubuklu'dan çarpıcı itiraf

İşte Yener Dönmez'in yazısının ilgili bölümü;

Çubuklu, İnternet Andıcı belgesinin resmi bir belge olduğunu, bunu kimsenin inkar edemeyeceğini, belgenin arz edildiği “Sn. K.”nın dönemin Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ olduğunu ifade etti.

Karargah içerisinde “Komutan” olarak addedilen kişinin Genelkurmay Başkanı'ndan başkası olamayacağını vurguladı ancak bu belgenin 12 Şubat 2010'da 4 yeni internet sitesi kurulmasıyla ilgili olduğunu öne sürdü.

“Peki diğer kara propaganda sitelerini kim nasıl kurdu?” şeklindeki sorumuza ise: “Benden samimi cevap istediniz; yemin ederim, bilmiyorum. Ancak psikolojik harekatın kurduğu söyleniyor” cevabını verdi.

Daha önce “son kez arıyorum” demesine rağmen Çubuklu dün bir kez daha aradı ve asıl bombayı o zaman patlattı.

Net bir biçimde İnternet Andıcını Başbuğ'un imzaladığını söyledi.

“Komutan imzalamadan yürürlüğe giremez. Ben Genelkurmay'ın Adli Müşaviriyim prosedür böyle işler. Tıpkı bakanlarda olduğu gibi. Örneğin bakana bir iş arz edilirse bakan onaylamadan yani imzalamadan icraata geçilebilir mi? Yürürlüğe girer mi? Girmez. Burada da Komutan'a arz edildiğine ve bu 4 site kurulduğuna göre Komutan imzalamıştır ve o şekilde yürürlüğe girmiştir” diye konuştu.

Açık açık Başbuğ'u işaret etti.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.