İşte oynamak istediği takım!

İşte oynamak istediği takım!

Galatasaray'ın transfer listesinde ön sıralarda yer alan İbrahim Akın, transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi.

Radyospor'a konuşan Akın, "Daha önce Beşiktaş'la da temaslar olmuştu; fakat kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı. Şu andaGalatasaray'la temaslar sürüyor. Ben başkanımızGöksel Gümüşdağ'a irademi söyledim.Galatasaray'a gitmek istiyorum. Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir" dedi. 

Abdullah Avcı ile kendini bulduğunu ifade edenİbrahim Akın, "Geçen sezon neredeyse tüm maçlarda oynadım. Süreklilik sağladığımı düşünüyorum ve büyük takımda oynamam gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'da Fatih hocanın olması benim için çok önemli. Fatih hocayla çalışmak benim bundan sonraki kariyerim açısından da çok önemli.Galatasaray'da başarılı olacağımı düşünüyorum" diye konuştu.

"İBRAHİM GALATASARAY'I İSTİYOR"
Başarılı futbolcunun menajeri ise "Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'a irademizin ne yönde olduğunu söyledik. İbrahim Akın'ın transferinin Galatasaray'a gerçekleşmesini istiyoruz. Göksel bey, Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Sanırım bir iki gün içerisinde bu görüşmenin sonucu ortaya çıkacak. Umudumuz bu transferin gerçekleşmesi yönünde" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.