Altın 2,427.69
%0.04
BIST 9,716.77
%0,05
Dolar 32.57
%0.15
Euro 35.00
%0.66
İstanbul
23°
İşte şampiyonluk hesapları

İşte şampiyonluk hesapları

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Lider G.Saray evinde Beşiktaş'ı, Trabzonspor ise F.Bahçe'yi ağırlayacak. F.Bahçe ile arasında 3 puan fark bulunan Cim-Bom, Beşiktaş'ı yenmesi ve takipçisinin de puan yitirmesi halinde şampiyonluğu garantileyecek Aslan berabere kalır, Fenerbahçe kaybederse, sarı-kırmızılı ekip yine mutlu sona ulaşacak. Fenerbahçe'nin kazanması halinde ise şampiyonluk son haftaya kalacak. İki karşılaşma da saat 19.00'da başlayacak.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray, Beşiktaş'ı konuk ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, Trabzon'dan gelecek sonuca göre şampiyonluğunu da ilan edebilir.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda lider Galatasaray ile Beşiktaş, İstanbul Türk Telekom Arena'da, ikinci sıradaki Fenerbahçe ise Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Trabzonspor ile karşılaşacak.

İKİ MAÇ DA 19:00'DA BAŞLAYACAK

Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki derbiyi hakem Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Ekrem Kan ile Orkun Aktaş yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Süleyman Abay.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında ise Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalacak. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ile Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın dördüncü hakemi olarak da Özgür Yankaya görev yapacak.

ŞAMPİYON BELLİ OLABİLİR

Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugünkü maçların sonuçlarına göre Galatasaray, bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan edebilir.

Son haftaya en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde lider giren sarı-kırmızılı takım, bugünkü derbiyi kazanır, Fenerbahçe de Trabzon'da puan kaybederse, Galatasaray, şampiyonluğu matematiksel olarak ilan edecek. Galatasaray berabere kalır, Fenerbahçe yenilirse, sarı-kırmızılı takım yine mutlu sona ulaşacak.

Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanından galibiyetle dönmesi halinde ise şampiyonluk düğümü gelecek hafta Kadıköy'de yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde çözülecek.

GALATASARAY 18. ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 5. hafta maçında Beşiktaş'ı ağırlamaya hazırlanan Galatasaray, tarihinin 18. lig şampiyonluğuna yakın durumda.

Ligde normal sezonu en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 9 puan önünde tamamlayan, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ise geride kalan 4 maçın ardından 3 puanlık bir avantajı elinde bulunduran sarı-kırmızılı ekip, son 2 maç öncesi 18. şampiyonluğunu elde etmek için avantajlı pozisyonda bulunuyor.

Galatasaray, sezonu mutlu sonla tamamlaması halinde, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 18 şampiyonluk sayısını da yakalamış olacak.

KAZANIP FENERBAHÇE'NİN PUAN KAYBETMESİNİ BEKLEYECEK

Galatasaray, bugün yapılacak 5. hafta karşılaşmaları sonunda şampiyonluğunu ilan edebilir.

Fenerbahçe ile arasında 3 puan fark bulunan sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş'ı yenmesi ve Fenerbahçe'nin de Trabzonspor deplasmanında puan yitirmesi halinde, ezeli rakibi Fenerbahçe'yle deplasmanda yapacağı son maç öncesi şampiyonluğu garantilemiş olacak.

Galatasaray berabere kalır, Fenerbahçe yenilirse, ''Cim Bom'' yine mutlu sona ulaşacak.

TERİM CEZALI

Galatasaray Teknik Direktörü Terim, cezası nedeniyle bugün yedek kulübesindeki yerini alamayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e, Trabzonspor maçında müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle dünkü toplantısı sonucu 3 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası vermişti.

Deneyimli teknik adam, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda şampiyonun belirleneceği son iki haftadaki Beşiktaş ve Fenerbahçe maçlarında takımının başında sahaya çıkamayacak.

BEŞİKTAŞ YİNE GALİBİYET PEŞİNDE

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda bugün Galatasaray'a konuk olacak Beşiktaş, rakibini yenerek, bir derbi galibiyeti daha almak istiyor.

Süper Final Şampiyonluk Grubu'na kötü başlayan ve ilk 3 maçında Galatasaray, Fenerbahçe, Trabzonspor maçlarını yitiren siyah-beyazlı ekip, 4. haftada Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ilk galibiyetine ulaştı. Bu galibiyetle Süper Final'deki ilk 3 puanıyla tanışan ''Kara Kartallar'', yarın sarı-kırmızılı rakibini de mağlup ederek, hem üçüncülük şansını sürdürmeye, hem de bu sezonki 2. derbi galibiyetine ulaşmaya çalışacak.

GALATASARAY'I BU SEZON YENEMEDİ

Beşiktaş, bu sezon Galatasaray ile yaptığı maçlarda başarılı sonuçlar alamadı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıda kendi sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalan siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki karşılaşmadan ise 3-2 mağlup ayrıldı.
reklam

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki ilk maçta ise Fiyapı İnönü Stadı'nda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu.

GALATASARAY-BEŞİKTAŞ

SAAT: 19.00,
STAT: Türk Telekom Arena,
HAKEM: Bülent Yıldırım,
YAYIN: Lig TV,
SAKAT: Necip (Beşiktaş)
HAVA DURUMU: İstanbul'da bugün hava parçalı bulutlu olacak. Hava sıcaklığı en yüksek 23, en düşük 14 derece olacak.

Galatasaray
Muslera 360 dakika
Eboue 1 gol 1 asist
Semih
Ujfalusi
Hakan
Engin
Melo 1 gol
Selçuk 2 gol 2 asist
Emre
Baros
Elmander

Beşiktaş
Cenk 90 dakika
Hilbert
İbrahim 1 asist
Egemen 1 gol
İsmail
Quaresma 1 asist
Ernst
Fernandes
Veli
Simao
Almeida 1 gol

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.