İşte Soner Yalçın'ın olay mektubu

İşte Soner Yalçın'ın olay mektubu

Soner Yalçın'ın Halk TV'nin kendilerine verilmesi için CHP'ye yazdığı mektup Ülke TV'de açıkladı. Soner Yalçın mektupta ortağı olan gazetecileri isim isim açıklamış. İşte o mektup ve işte o kadro:

Ülke TV'deki Ensıradışı programında Şamil Tayyar tarafından açıklanan mektupta, Soner Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini belirterek Halk TV'yi CHP'den isterken, bu televizyonla 2011 seçimlerine girilmesini teklif ediyor.

SONER YALÇIN'IN KADROSU

Soner Yalçın bu televizyon sayesinde CHP'ye destek olacaklarını belirtirken , televizyonda yer alacak isimleri de açıkladı.

Soner Yalçın'ın kuracağı televizyonun haber merkezinde Murat Ongun, Ahu Özyurt, Hakan Aygün, Murat ile Özlem Gürses, Serdar Akinan yer alırken, ekran yüzü olarak kullanılacak isimler arasında da Ruhat Mengi, Mehmet Tezkan, Mustafa Mutlu, Nilgün Cerrahoğlu, Oray Eğin, Sedat Ergin, Nihat Genç, Emin Çölaşan, Mine Kırıkkanat, Şükran Soner, Yazgülü Aydoğan, Çiğdem Toker, Özlem Çelik, Orhan Bursalı, Nuray Mert, Pınar Türenç'in ismi geçiyor

İŞTE O MEKTUP;

Baki abey

2011 seçimlerine benzer bir şekilde gidelim. Halk TV'yi bize verin. Biz bu medya sayesinde size destek olalım.

Sayın Kılıçdaroğlu'na Halk TV'ye talip olduğumuzu açıkladım. Bu işi de tek başıma yapacak değilim. Bir ekibimiz var. Haber merkezinde Murat Ongun, Ahu Özyurt, Hakan Aygün, Murat ide, Özlem Gürses, Serdar Akinan gibi isimler görevlendirilirken, ekran önünde de Ruhat Mengi, Mehmet Tezkan, Mustafa Mutlu, Nilgün Cerrahoğlu, Oray Eğin, Sedat Ergin, Nihat Genç, Emin çölaşan, Mine Kıırkkanat, Şükran Soner, Yazgülü Aydoğan, Çiğdem Toker, Özlem Çelik, Orhan Bursalı, Nuray Mert, Pınar Türenç ve dahası...

Bu güvenilir ve saygın gazetecilerle ekrana çıkacağız. En kısa zamanda CHP ekibiyle yan yana gelmeliyiz. Neyi ne zaman yaparız konuşmalıyız. Biz hazırız.

Saygılarımla.. Soner Yalçın"

Haber7.com 

Etiketler :