İşte Trabzonspor'un yeni hocası!

İşte Trabzonspor'un yeni hocası!

Trabzonspor Kulübü'nün dün yapılan olağanüstü genel kurulunda başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, PTT 1. Lig'de mücadele eden pilot takımları 1461 Trabzon'un teknik direktörü Mustafa Akçay'ın Trabzonspor'un yeni hocası olduğunu söyledi.

Hacıosmanoğlu, genel kurulun ardından ilk basın toplantısını yönetimdeki bazı üyelerle birlikte Zorlu Grand Otel'de düzenledi.

Toplantıda, teknik direktör konusuna değinen Hacıosmanoğlu, ''Trabzonspor'un hocasını merek eden arkadaşlar vardır, buradan açıklayayım. Trabzonspor'un hocası 2 aya yakındır Trabzonspor'un önümüzdeki sezonki kadrosuyla ilgili çalışıyor. O da 1461 Trabzon'un hocası Mustafa Reşit Akçay'dır'' dedi.

Akçay için ''İnşallah Trabzonspor'a, Trabzonspor'un ilkeleri doğrultusunda hizmet eder" diyen Hacıosmanoğlu, ''Hepberaber yüreğiyle 1461 Trabzon'u o kadrosuyla nasıl insanların gönlünde taht kurduysa tekrar Trabzonspor efsanesini yaratma adına tekrar aynı yürekli kadro ile Trabzonspor'umuza önümüzdeki senelerde üstün mücadele etmesini sağlar. Bunun memnuniyetini de inşallah hepberaber yaşarız'' ifadesini kullandı.

Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin teknik direktör Tolunay Kafkas'ın bu konudan haberi var mı biçimindeki sorusu üzerine, ''Bu sorular Trabzonspor'un başkanına sorulmaz. Trabzonspor'un başkanı açıklama yapıyorsa onunla yetinmek zorundasınız'' diye konuştu.

Trabzonspor, eski kulüp başkanı Sadri Şener döneminde, ligin 19'uncu haftası sonunda teknik direktör Şenol Güneş'in istifasının ardından Tolunay Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme imzalamıştı 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.