İşte Yurtta hava durumu

İşte Yurtta hava durumu

Hafta sonu, yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak.

Türkiye yağışlı havanın etkisi altına girdi.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre; bugün Marmara'nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Muğla, Adana, Osmaniye ve K.Maraş, gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz ile Denizli ve Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor.

Hafta sonu, yağmurlu hava yerini kar yağışına bırakacak. Cuma günü, Trakya ve İç Anadolu'nun kuzey ve batı kesimlerinde yağışların karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor. Cumartesi günü ise yurdun büyük bölümünde yağışlı hava etkili olacak.

Trakya, Ege kıyıları ve Batı Akdeniz dışında tüm yurtta yağış bekleniyor. Akdeniz ve Karadeniz bölgesinin kıyı kesimleriyle Güneydoğu Anadolu bölgesinde yağışların yağmur şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. Yurdun diğer bölgelerin ise yağışların kar şeklinde olması bekleniyor. Kar yağışı beklenen bölgelerde hava sıcaklıkları hissedilir derece azalacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.