İSTİFALARA İLK YORUMLAR

İSTİFALARA İLK YORUMLAR

Yıldırım Demirören, İlhan Cavcav ve bir çok kulubün başkanı, TFF'deki istifaları değerlendirdi.

Kulüpler Birliği Vakfı ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, TFF 1.Başkanvekili Göksel Gümüşdağ ve TFF 2.Başkanvekili Lutfi Arıboğan'ın şok istifalarından sonra sıcağı sıcağına DHA'nın sorularını yanıtladı.

"Aydınlar, bizim 'güven tazeleyin' önerimize, kendi istifa ederek yanıt verdi" dediği yorumunda şunları söyledi;

"Sanıyorum Aydınlar, biz kendisine Kulüpler Birliği olarak 'Güven tazeleyin' dememizin ardından tek başına istifa kararı alarak, 'Sizin dediğinizle olmaz, ben kendim giderim' demek istedi."

Demirören, ilk etapta aklına bunun geldiğini ve bunun dışında başka bir şey düşünemediğini, şimdi işlerinin daha zor bir döneme çekildiğini ve 27 Şubat tarihine kadar yeni gelişmelerin de yaşanabileceğini sözlerine ekledi.

TRABZONSPOR BAŞKANI ŞENER, DHA'YA KONUŞTU
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın Futbol Federasyonu'ndaki görevlerinden istifa etmelerini DHA'ya yorumladı.

Sadri Şener, şunları söyledi;

"Hoş ve şık ve bir ortam olmadı. İyi bir süreçten de geçtiğimizi söyleyemem. Şenes Erzik'in başkanlığı olmaz. Çünkü yaşı bir hayli ilerledi. Benim başkanlığı almam da söz konusu değil. En iyisi tekrar Aydınlar'ı ikna etmek. Sayın Aydınlar'ı sürekli arıyorum ancak hala ulaşamadım. Dolayısıyla yarın daha sağlıklı bir açıklama yapabilirim. 27 Şubat'a kadar 2 Avrupa Kupası maçı oynayacağız. Şartlar nasıl geçilecek meçhul. Düne kadar konuştuğum Aydınlar'da hiçbir sıkıntı yoktu. Birden bire ne değişti, yakın zamanda açıklığa kavuşacaktır."

GENÇLERBİRLİĞİ BAŞKANI İLHAN CAVCAV'DAN İSTİFA YORUMU

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, TFF'deki istifaların ardından DHA'ya yaptığı açıklamada, "Çok üzüldüm. Yeri ve zamanı değildi. Mehmet Ali Aydınlar'ı bu hale getirenler şimdi cevap versinler. Türk spor tarihindeki bu sorumluluklarını, herhalde anlarlar" dedi.

ESKİŞEHİRSPOR BAŞKANI HALİL ÜNAL: "İSTİFA KONUSUNU DEĞERLENDİRİYORUZ"
Eskişehirspor Kulübü Başkanı ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Vekili Halil Ünal, Mehmet Ali Aydınlar, Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan'ın Futbol Federasyonu'ndaki görevlerinden istifa etmeleriyle ilgili olarak açıklama yaptı.

İstifaları yeni öğrendiğini söyleyen Ünal, "Dün yapılan görüşmelerin ardından başkan ve ekibi görevine devam kararı aldıklarını açıklamıştı. Bugün ani bir istifa kararı alındı. Bu konuyu değerlendiriyoruz. Yapacağımız görüşmeler sonucunda detaylı bir açıklamada bulunuruz" dedi.

ANKARAGÜCÜ BAŞKANI SAMİ ALTINYUVA'DAN İSTİFA YORUMU
Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, TFF'deki istifaların ardından DHA'ya yaptığı açıklamada, "Sayın Aydınlar, bana göre bugüne kadar elinden gelenin en iyisini yaptı. Bizimle yakından ilgilenen bir insandı ancak, geldiği süreçten bu tarafa şike olayları yüzünden yapmak istediklerinin hiç birini yapamadı, bence istifa etmemeliydi, ama sayın başkanın aldığı karara saygı duyuyorum" dedi. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.