İstifra etti diye azarlanan hasta

İstifra etti diye azarlanan hasta

Halle/Westfalen Klinikum Ravensberger Hastanesi iç hastalıklar bölümünde yaklaşık üç haftadır tedavi gören S. Sıngın (66), son gülerde rahatsızlığının artmasıyla sürekli istifra etmeye başladı

 

Pınar Kibar´ın haberi

Halle/Westfalen Klinikum Ravensberger Hastanesi iç hastalıklar bölümünde yaklaşık üç haftadır tedavi gören S. Sıngın (66), son gülerde rahatsızlığının artmasıyla sürekli istifra etmeye başladı. Sık sık istifra eden hasta, yine öyle bir anda yardım için çağırdığı hemşireden azar işitti. Hemşire hastanın ilaçlarını doğru kullanmadığını ve yemek yememesi gerektiği halde gizli birşeyler yediğini idaa etti. Olaya şahit olan hasta yakınları durumdan memnun kalmadı ve görevli doktor ile görüştü. Doktor şikayetleri dinledikten sonra şunları söyledi:

Türkiye´de sanki daha iyi bakılıyorsunuz. Türkiye´de yatak dahi yok. Hastalar yerlerde tedavi ediliyor.“ Hasta yakınları bu söze tepki gösterdi. Doktorun hasta yakınlarını polis ile tehdit etmesi hasta yakınlarını çileden çıkarttı. Hasta yakınları tarafından acilen hastaneden çıkartılan S. Sıngın, Bielefeld Fransiskus hastanesine sevk edildi. S. Sıngın Bielefeld/Fransiskus hastanesinde tedavi gördükten sonra taburcu edildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.