ISUBÜ Teknofest Karadeniz'de

ISUBÜ Teknofest Karadeniz'de

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz, Samsun'da kapılarını ziyaretçilere açtı.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının yürütücülüğünde düzenlenen dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST Karadeniz, Samsun'da kapılarını ziyaretçilere açtı. Samsun Çarşamba Havalimanında başlayan TEKNOFEST Karadeniz’de, ISUBÜ paydaşı Üniversite olarak yerini aldı.

TEKNOFEST Karadeniz’e bu yıl, 81 il ve 107 farklı ülkeden 154 binin üzerinde takım, 600 binin üzerinde yarışmacı başvurdu. Organizasyonda bu yıl Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi paydaş kurumlar arasında yer alarak H Blok 5 numaralı stantta ziyaretçilerini ağırlıyor. Ziyaretçilere ISUBÜ hakkında bilgiler verilerek etkinlikler sunuluyor. Ziyaretçilerin #isubuteknofest22NFT hashtag’e bırakılan fotoğrafları Teknofest hatırası olarak ISUBÜ NFT hesabında dijital olarak isimlerine tescilleniyor.

Teknoloji Festivali’nin ruhuna uygun olarak yeni teknolojilerden sanal gerçeklik gözlükleri ile ziyaretçilere Isparta’nın tarihi ve doğal güzellikleri de tanıtılıyor.

4 Eylül 2022'de sona erecek festival kapsamında kurumlar ve öğrenciler tarafından çeşitli gösteriler, teknoloji yarışmaları gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.