İsveç 1.Ligine göz diken Türk takımı

İsveç 1.Ligine göz diken Türk takımı

Geçen sene İsveç 2. ligine çıkarak büyük bir başarı yakalayan Türk takımı Konyaspor, 1.lige çıkarak, Avrupa'da 1. ligde oynayan Türk takımı sıfatı ile bir ilki başarmak istiyor...

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM

İsveç Birinci Ligine çıkmaya göz diken ve geçen sezon İsveç 2. Ligine çıkarak dikkatleri üzerine çeken Konyasporun yöneticileri, destek turlarına devam ediyor.

Hafta içi Stockholm Turizm Müşavirliğine destek ziyaretinde bulunan ve İsveç 2.Liginde mücadele etmeye hak kazanan Yeşil beyazlı takımın yöneticileri, bu günde Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliğini ziyaret etti.

Başkan Fazıl Tütüncü ve yöneticiler, Sabri Karadağ, Fatih, Özer Eken'in yer aldığı Konyaspor heyeti, Stockholm Büyükelçiliği 2. Müsteşar Cengiz Kamil Fırat tarafından kabul edildi.

Amaçlarının İsveç'te tek Türk takımı olan Konyasporu 1. Lige çıkarmak olduğunu belirten Yeşil Beyazlı takımın başkanı Fazıl Tütüncü, 'Genç ve heyecanlı arkadaşlardan oluşan yeni bir yönetimimiz var. Buraya sizlerden maddi ve manevi destek almaya geldik.' Şeklinde konuştu.


Konyasporun başarısı ile gurur duyduklarını söyleyen Stockholm Büyükelçiliği 2. Müsteşar Cengiz Kamil Fırat, Konyaspor yöneticilerinin çalışmalarını ve yaptıkları ziyaretleri yakından takip ettiklerini ifade etti.

İsveç'te bulunan müşavirlikler ve THY ile eş güdümlü toplantılar yaptıklarını belirten Fırat, 'Büyükelçimiz gerekli desteğin verileceğini belirtti. THY Stockholm müdürümüz Sayın Bilal Tezcan Beyle de bu konuda yakın çalışmalarımız var. Buradaki iş adamlarımıza, Ticaret müşavirimiz Murat bey aracılığı ile ulaşmaya çalışacağız. Ayrıca Stockholm'ün çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızı bilgilendirme toplantı yapıyoruz. O toplantılarda da sizin arkanızda olmaları için gerekli telkinlerde bulunacağız.' Diye konuştu.

Türk Stockholm büyükelçiliğinin verdiği destekten çok memnun kaldıklarını vurgulayan başkan Tütüncü, Nisan ayında başlayacak yeni sezon için 3-4 tane yeni futbolcu transfer edeceklerinin müjdesini verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :