İsveçli Fenerlilerden Anlamlı Yardım

İsveçli Fenerlilerden Anlamlı Yardım

İsveç Fenerbahçeliler Derneği, Kastomunuda'ki,''101. Yılda 330 Öğrencimizi Giydiriyoruz'' Kampanyasına büyük destek verdi.

Atila Altuntaş'ın Haberi

Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği ile İsveç Fenerbahçeliler Derneği tarafından `Bir Çocuk Değişir, Türkiye Değişir` sloganıyla ilköğretim okullarına yönelik düzenlenen `101. Yılda 330 Öğrencimizi Giydiriyoruz` kampanyası Kastamonu`da düzenlendi.


İsveç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Fazıl Tütüncü


Programda ilk olarak Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği`nin hizmet binasının açılışı yapıldı. Açılış programına; Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve As Başkan Mithat Yenigün, eski Fenerbahçeli futbolcu Turhan Sofuoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz, İsveç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Fazıl Tütüncü ve çok sayıda Fenerbahçeli taraftar katıldı.



Törenin açılış konuşmasını ev sahibi sıfatıyla yapan Kastamonu Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Zafer Öksizoğlu, Fenerbahçe Spor Kulübü`nün sadece bir spor kulübü olmadığını belirterek, sosyal destek projelerine de vermiş olduğu desteklerinden dolayı kulübe her zaman destek olacaklarını söyledi.
Açılış konuşmasından sonra kürsüye gelen İsveç Fenerbahçeliler Başkanı Fazıl Tütüncü, böyle sosyal içerikli yardım projelere katkıda bulunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ederek,''İnşallah bu gibi projelere İsveç derneği olarak daima destek vereceğiz, bizim böyle projelere destek vermemize en çok katkı yapan İsveç Fenerbahçeliler dernek üyelerine çok teşekkür ederim''dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :