İsveç'teki Türk takımı büyülüyor

İsveç'teki Türk takımı büyülüyor

İsveç 2. Liginde Mücadele eden tek Türk takımı İsveç Kardemir Karabükspor, İsveç birinci ligine göz dikti.

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM

Geçen hafta Nyköping takımını yenerek iyi bir başlangıç yapan, İsveç 2. Liginde mücadele eden İsveç Kardemir Karabük IF futbol takımı, sezonun ikinci maçını dakazanarak ikide iki yaptı.

 İsveç Kardemir Karabük IF futbol takımı, ikinci maçında deplasmanda Linköping şehrinin takımı BK Kenty'i 2-0 yenerek önemli bir üç puan aldı. İsveç Kardemir Karabükspor, 50. Dakikada Emre Kaya, 70’ de Burak Tütüncü'nün attığı gollerle rakibini 2-0 yenerken,  Hırvat kalecisi Baksic'te maçın 10 dakikasında penaltı kurtardı.

İkinci maçtan da galip ayrıldıkları için çok sevinçli olduğunu belirten Mavi-Kırmızı takımın başkanı Fazıl Tütüncü, ''Futbolcularımıza güvencimiz tam. Bu çocuklar, İsveç 2. Liginde mücadele eden, İsveç Kardemir Karabüksporu, birinci lige çıkararak, Türkiye'nin adını dünya'da duyuracaklar. Hepsine güvenimiz sonsuz. Ayrıca bu galibiyeti, bizi destekleyen vatandaşlarımız ve soydaşlarımızın yanı sıra, daima maddi ve manevi olarak takımımıza büyük destek veren Kardemir Karabüksporumuzun başkanı Ferudun Tankut'a armağan ediyoruz.'' Şeklinde konuştu

 

 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.