İsveç'teki Türk takımından süper başlangıç

İsveç'teki Türk takımından süper başlangıç

İsveç 2. Liginde mücadele eden İsveç Kardemir Karabük IF Futbol takımı, sezonun açılış maçında Nyköping takımını yenerek süper bir başlangıç yaptı

ATİLA ALTUNTAS/STOCKHOLM

İsveç 2. Liginde mücadele eden İsveç Kardemir Karabük IF Futbol takımı, sezonun açılış maçında Nyköping takımını yenerek süper bir başlangıç yaptı.

İsveç Konyaspor olarak İsveç 3. Lig; de mücadele eden ve geçen sene şampiyon olarak 2. Lige çıkan yeşil beyazlı takım, bu sene Kardemir Karabükspor ile yaptıkları görüşme sonucunda isim ve formlarının renklerinde değişiklik yaparak, adını İsveç Kardemir Karabükspor olarak değiştirdi.

İsveç’te ağır kış şartları nedeniyle, Nisan ayında başlayan 2. Lig Futbol sezonu açılış maçında,  İsveç Kardemir Karabükspor, kendi sahasında Nyköping takımını yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Gurbetçilerin yoğun ilgi gösterdiği maçta, Mavi Kırmızı renkli takım ikinci yarının 68. Dakikasında oyuna 64. Dakikada giren Emre Kaya’nın golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Maç sonunda iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını söyleyen İsveç Kardemir Karabük IF Futbol takımının başkanı Fazıl Tütüncü, ‘’İlk maç olması sebebiyle futbolcularımız biraz stresliydiler. Bu stres biraz maça yansısa da rakibe tek pozisyon bile vermedik. Çokta gol kaçırdık. Ama galip gelemsini bildik ve iyi bir başlangıç yaptık. Tüm futbolcularımı ve teknik ekip heyetimi kutluyorum. İnşallah şampiyon olup İsveç birinci ligine çıkan ilk Türk takım olarak tarih yazmak istiyoruz’’ Şeklinde konuştu. 

  

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.