İsyancıların Vahşeti Kamerada

İsyancıların Vahşeti Kamerada

Libya'da isyancılar Kaddafi'nin askerlerini domuz bağıyla bağlayıp öldürdü. Libya'da yaşanan vahşet, amatör video görüntülerine yansıdı.

Libya'nın Tobruk kentinde çekildiği iddia edilen bir amatör video görüntüsünde, Libyalı askerler domuz bağıyla bağlandıktan sonra boğazları kesilmek suretiyle öldürüldü.

Üniformalı oldukları görülen askerlerin isyancılar tarafından bir kontrol noktasında yakalandıktan sonra öldürüldükleri tahmin ediliyor.

Görüntülerde aynı şekilde öldürülmüş, 8 ya da 9 Libyalı asker görülüyor. Görüntüleri çeken isyancılardan birinin, ''Hepsini biraraya toplayın'' dediği duyuluyor.

YAĞMALANAN TÜRK FİRMALARININ GÖRÜNTÜLERİ VİDEOYA ÇEKİLDİ

Libya'da 15 Şubatta başlayan olaylarda yağmalanan birçok Türk firmasının amatör kamera görüntülerini Türk işçisi Ekrem Aksoy çekti.

AA muhabirine ulaşan görüntülerin ilk kısmında bir Türk firmasının yağmalandığı endişesi taşıyan işçiler ve Libyalı çalışanlar panik yaşıyorlar. Bu sırada bir Libyalı elinde av tüfeğiyle şantiyenin ön kısmında gelenleri görmeye çalışıyor.

İkinci kısımda ise yağmalanmış şantiye gözüküyor. Şantiyedeki klimaları dahi söken yağmacılar, araç parkındaki araçları alıyorlar. Görüntülerde bazı Türk şirketlerine ait şantiyelerin yakıldıktan sonra çekilmiş videoları yer alıyor.

İşte O Video....

 

 

  

Etiketler :