İtfaiyecilere Silahlı Saldırı

İtfaiyecilere Silahlı Saldırı

Yangını söndürmeye çalışan itfaiyecilere silahlı saldırı: 1 yaralı

Şanlıurfa'da kundaklanan bir evde çıkan yangına müdahale eden itfaiye ekiplerine yapılan silahlı saldırıda 1 itfaiye eri yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Uğurlu Mahallesi'nde 6 ay önce Alpak ve Altun aileleri arasında alacak meselesi yüzünden çıkan ve Mehmet Alpak'ın öldüğü, 5 kişinin yaralandığı silahlı kavganın ardından Altun ailesine ait bir ev kundaklandı.

Yangını görenlerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek yangını sündürdü. Bu sırada olay yerinde ayrılmak üzere olan itfaiye ekiplerine plakası öğrenilemeyen bir otomobilden silahla ateş açıldı.

Saldırıda itfaiye aracı içerisinde bulunan itfaiye eri Faik Dağlı yaralandı. Yaralı itfaiye eri, arkadaşları tarafından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Mermilerin isabet ettiği itfaiye aracında delikler oluştuğu görüldü.

Olayın ardından mahallede yoğun güvenlik önlemi alan jandarma ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Uğurlu Mahallesi'nde 28 Aralık 2015'te, iki aile arasında çıkan silahlı kavgada Mehmet Alpak hayatını kaybetmiş, 5 kişi ise yaralanmıştı. Olayın ardından Alpak'ın yakınlarının diğer aileye ait bazı evleri ateşe verdiği iddiasıyla dün 3 kişi tutuklanmıştı.

İtfaiyecilere Silahlı Saldırı

İtfaiyecilere Silahlı Saldırı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.