İyilik Okulu Bağcılar’daki Öğrencilerle Buluştu

İyilik Okulu Bağcılar’daki Öğrencilerle Buluştu

İyilik, Deniz Feneri Derneği ile okulları gezmeye devam diyor.

İyilik, Deniz Feneri Derneği ile okulları gezmeye devam diyor.

 

Deniz Feneri Derneği’nin İyilik Okulu projesi kapsamında iyiliğin temelden işlenmesi için okullarda yapılan programlarla çocuklara yardımlaşma anlatılıyor. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki okullarda gerçekleştirilen projenin yeni durağı Bağcılar Şükrü Savaşeri Ortaokulu oldu.

 

Şükrü Savaşeri Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Gürhan Durgut’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen program, okulun konferans salonunda yapıldı. Öğrencilere iyilik temalı bir sunum yapan Deniz Feneri Derneği İletişim Koordinatörü Recep Koçak, 17 yıldır işimiz sadece iyilik kavramıyla çalışan Deniz Feneri Derneği’nin yardımlaşma örneklerinden kesitler sundu. İyiliğin sınır tanımadığını, muhtaçlara yardım götürmek için İyilik Hareketi’nin Asya’dan Afrika’ya dünyanın her bölgesine nasıl ulaştığını anlattı.

 

Programda 180 öğrenciye iyilik kumbaraları ve iyilik günlükleri verildi. Projenin bir adımı olarak öğrencilerden bir grup Deniz Feneri Derneği’nde okullarını temsilen misafir edilecek. Misafir öğrencilere derneğin yardım sisteminin işleyişi tanıtılacak.

 

Bu öğrenciler, idarecileri ve dernek yetkilileri kumbaralarda biriktirilen paralarla hangi yardım projesinin gerçekleştirileceğine karar verecekler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.