İzmir Fashion Week'in geliri depremzedelere aktarılacak.

İzmir Fashion Week'in geliri depremzedelere aktarılacak.

İZMİR (AA) - Yeni sezon tasarımlarının tanıtılacağı İzmir Fashion Week'ten elde edilecek gelirin bir kısmı KİTVAK aracılığıyla onkolji hastası...

İZMİR (AA) - Yeni sezon tasarımlarının tanıtılacağı İzmir Fashion Week'ten elde edilecek gelirin bir kısmı KİTVAK aracılığıyla onkolji hastası depremzedelere aktarılacak.

İzmir Fashion Week için bir otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) Yönetim Kurulu Başkanı İklil Ulueren, 20-22 Mart'ta Hyatt Regency İzmir İstinyePark'ın ev sahipliğinde yapılacak İzmir Fashion Week'e katılan her marka ve tasarımcının kıyafetlerinin açık arttırma ile satılacağını açıkladı.

Bu gelirin KİTVAK’a bağışlanacağını ve deprem bölgesinden gelen kanserli çocuklara yardım eli uzatılacağını kaydeden Ulueren, şöyle konuştu:

"Ülkemizin içinde bulunduğu bu zor zamanda şimdi de depremzede ailelerin yaralarını sarabilmek için kolları sıvadık. Öncelikle onkoloji hastası çocukları olan depremzede aileleri tespit ederek onlara, barınma, yiyecek, giyecek, eğitim ve iş imkanı konularında maddi manevi yardımlarımızı sürdürmekteyiz. Moda haftası kapsamında çalışmaları ile bizleri büyüleyecek olan değerli tasarımcılar, bağışladıkları koleksiyonlarının vakfımız yararına satılmasıyla da depremzede ailelere destek vermiş olacaklar. Güzel kalplerin bir araya geleceği bu etkinliği heyecan ile bekliyor ve destek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz."

İzmir Ticaret Odası, İzmir Moda Tasarımcıları Derneği ile Ege İhracatçı Birlikleri destekleriyle düzenlenen ve 13 marka ve tasarımcının katılacağı İzmir Fashion Week, 20-22 Mart'ta 18.30-21.30 saatlerinde gerçekleştirilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.