İzmir Motosiklet Kulübünden  385 Motosikletle Bayram Coşkusu

İzmir Motosiklet Kulübünden 385 Motosikletle Bayram Coşkusu

İzmir Motosiklet Kulübü 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 385 motosiklet sürücüsünün katılımı büyük bir kortej oluşturdu.

İzmir Motosiklet Kulübü 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla 385 motosiklet sürücüsünün katılımı büyük bir kortej oluşturdu.

İzmir Motosiklet Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 101. yılı dolayısıyla 385 motosiklet sürücüsünün katılımı ile gerçekleştirdikleri kortej ile Çiğli’den yola çıkarak Gündoğdu meydanında toplandılar.

Türk bayrakları ile yola çıkan motorculara vatandaşlardan büyük sevgi gösterisi geldi.

Motosiklet ile yaşam tarzına önemli katkı sağlayan İzmir Motosiklet Kulübü keyifle, güvenle ve birlikte sloganı altında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Lideri ve değerleri ile sorunu olmayan; din, dil, ırk, etnik köken, siyasi düşünce, dünya görüşü, hayat tarzı ne olursa olsun tüm insanlığa canlılara dünyaya ve evrene eşit mesafede duran, motosiklet eko sistemini seven sürüş eğitimli ve kurallı sürüşlere bağlı olan güzide bir topluluk olduklarının altını çizdi..

Sosyal Sorumluluk projeleriyle İzmir’de farkındalık yaratıyorlar

İzmir Motosiklet Kulübü, sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkatleri üzerlerine çekerek, yaşama dair her alanda duyarlılığı; okullara kitap bağışları, sokak ve barınak hayvanlarına destek faaliyetleri, doğa ve çevre koruma etkinlikleri, engelli çocuklara destek, deprem mağdurlarına yardım, üyelerine ve tüm motosiklet kullanıcılarına farkındalık eğitimleri, huzurevleri ve yardıma muhtaç her canlıya yardım faaliyetleri ile iyilik üretmeye devam ediyor.

Kulüp, üye olma şartlarını sağlayan katılımcıları ile iç işleyişinde bulunan ihtisas birimlerinin emekleri ile gezileri, etkinlikleri, eğitimleri ve anılan tüm faaliyetleri en iyi şekilde planlayarak uygulamayı sürdürüyor. Yıl içinde yapılan üç milli bayram kutlamaları halkın ve motosiklet camiasının katılımları ile büyük bir coşku ile yapıyor. Bu bağlamda Çiğli’den yola çıkan 385 motosiklet kullanıcısı Gündoğdu meydanında 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerine katılarak hep bir ağızdan İstiklal Marşını okudu.

İzmir Motosiklet Kulübü, bu coşkuya ve yürüttüğümüz faaliyetlere destek veren kamu ve özel kuruluşlara ve de gönlü bizimle olan tüm insanlara teşekkür ederiz denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.