İzmir'de 36 saatlik su kesintisi

İzmir'de 36 saatlik su kesintisi

İzmir'in Buca, Karabağlar, Gaziemir ve Konak ilçelerinin bazı kesimlerinde su kesintisi uygulanacak. İZSU Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Tahtalı Barajı'ndan şehre su ileten isale hattı üzerinde meydana gelen arızanın tamir edileceği belirtildi.

Bu sebeple 8 Mart Salı 21.00 ile 10 Mart Perşembe 09.00 arasında, 36 saat süreyle Karabağlar ilçesinin Aydın, Aşık Veysel, Cennetoğlu, General Asım Gündüz, Osman Aksuner, Sarıyer, Yunus Emre, Selvili, Karabağlar, Çalıkuşu, Barış ve Uğur Mumcu mahallelerine su verilemeyecek.

9 Mart Çarşamba 09.00 ile 10 Mart Perşembe 09.00 arasında, 24 saat süreyle su alamayacak bölgeler ise şunlar: Buca ilçe tamamı, Gaziemir ilçesinin Emrez ve Aktepe mahalleleri, Karabağlar ilçesinin Peker, İhsan Alyanak, Abdi İpekçi, Bahar, Devrim, Balçelievler, Basın Sitesi, Arap Hasan, Adnan Süvari, Metin Oktay, Maliyeciler ve Şehitler mahalleleriyle Poligon Mahallesi'nin üst kesimleri, Konak ilçesinin Güneşli, Zafertepe, Atilla, Çimentepe, 1. Kadriye, 2. Kadriye, Hasan Özdemir, 19 Mayıs, Duatepe, Selçuk, Dayıemir, Tuzcu, Ülkü, Süvari, Altay, Kocatepe, Tınaztepe, Güngör, Ballıkuyu, Yeşildere, Vezirağa, Barbaros, Altıntaş, Kılıçreis, Pirireis, Muratreis ve Çankaya mahalleleri.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :