İzmir'in hasreti dindi

İzmir'in hasreti dindi

Haftalardır Adanaspor ile Bucaspor arasında süren Süper Lig biletinin sahibi Bucaspor oldu.

Hoş geldin Bucaspor!

Bucaspor Süper Lig'de! Bank Asya 1. Lig haftanın önemli karşılaşmasında Bucaspor kendi evinde K. Erciyespor'u ağırladı. Haftalardır Adanaspor ile Bucaspor arasında süren Süper Lig biletinin sahibi Bucaspor oldu.

Yeni Buca Stadı'nda oynanan karşılaşmayı ev sahibi Bucaspor 4-0 kazanarakTurkcellSüper Lig'e önümüzdeki sezon direk katılma hakkını elde etti.

Bucaspor'a Süper Lig kapılarını sonuna kadar açan goller 23 ve 64. dakikada Mehmet Batdal ve 49. dakikada Sercan Kaya ve 90. dakikada Türker'den geldi.

Özellikle transfer döneminde adı bir dönem Fenerbahçe ve Trabzonspor ile geçen Mehmet Batdal'ın ceza sahası dışından attığı karşılaşmanın ilk golü Bucaspor teknik heyetini ve tribünlerini  inanılmaz bir sevince boğdu.




TARAFTARLAR SEVİNCE BOĞULDU

Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Bucasporlu taraftarlar büyük bir sevinç yaşadı. Sahaya giren taraftarlar ve futbolcularSüper Lig'e çıkışlarını doyasıya kutladı.

Öte yandan Süper Lig'e katılmayı garantileyen Bucaspor taraftarları karşılaşmanın 81. dakikasında sahaya onlarca meşale atarak karşılaşmanın bir süre durmasına sebep oldu.


Bu sonucun ardından Bucaspor 64 puana yükselerek kulüp tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükseldi ve haftalardır beklediği TurkcellSüper Lig biletini kaptı. Bank Asya 1. Lig'den düşmemeyi dahaöncedengarantileyen konuk ekip Erciyesspor ise sezonu 41 puan ile kapattı.

MAÇTAN DAKİKALAR
Karşılaşmanın 23. dakikasında Erkan'ın pasına hareketlenen Mehmet Batdal'ın ceza alanına girmeden yaptığı sert vuruşta, yerden seken top kaleci Yavuz'un solundan ağlarla buluştu: 1-0
48. dakikada ani gelişen Bucaspor atağında Zafer'in pasında, topla birlikte süratle rakip ceza sahasına giren Sercan'ın sert şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 2-0
64. dakikada Onur'un pasında topla buluşan Mehmet Batdal, ceza alanı önünden sert bir vuruşla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü kaydetti: 3-0
Karşılaşmanın 80. dakikasında maraton tribündeki taraftarların sahaya yabancı madde atmaları üzerine, hakem Halis Özkahya maçı durdurdu ve sahanın temizlenmesini bekledi. Müsabaka yaklaşık 4 dakika duraklamanın ardından tekrar başladı.
90+4. dakikada sağ kanattan Bekir'in pasında ceza alanında topla buluşan Türker, maçın skorunu belirledi: 4-0

BUCASPOR: 4 - KAYSERİ ERCİYESSPOR: 0
Stat: Yeni Buca
Hakemler: Halis Özkahya, Muharrem Yılmaz, Serdar Akçer
Bucaspor: Atilla, İzzet, Mehmet Polat, Veli, Serkan, Zafer (Dk. 62 Onur), Bekir, Yılmaz, Erkan (Dk. 73 Yunus), Sercan, Mehmet Batdal (Dk. 90+2 Türker)
Kayseri Erciyesspor: Yavuz, Fatih Sonkaya (Dk. 70 Fatih Kılıçkaya), Aytek, Adem Dursun, Muhammet, Özgür, Mahmut, Kamber (Dk. 69 Samet), Mehmet Türkmehmet, Taner (Dk. 46 Bikoko), Coşkun
Goller: Dk. 23 ve 64 Mehmet Batdal, Dk. 48 Sercan, Dk. 90+4 Türker (Bucaspor)
Sarı Kartlar: Dk. 5 Veli, Dk. 34 Mehmet Batdal, Dk. 45+1 Erkan, Dk. 90+4 Türker (Bucaspor) Dk. 45+1 Kamber ve Coşkun (Kayseri Erciyesspor)
sporx

Etiketler :