İzzet Resmen Galatasaray'da

İzzet Resmen Galatasaray'da

Galatasaray, İzet Hajrovic ile 4.5 yıllık sözleşme imzaladığını Borsa'ya bildirdi

Galatasaray, İzet Hajrovic'i resmen renklerine bağladı. Hajrovic için Grasshopper'a 3.5 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

İşte Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama:

"Profesyonel futbolcu Izet Hajrovic ve kulübü Neue Grasshopper Fussball AG (Grasshopper Club Zurich) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne 3.500.000 Eur tutarında bonservis ücreti ödenecektir.  Oyuncunun kendisiyle ise 4.5 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır:

2013-2014 sezonu  2.yarısı için: 550.000 Euro (200.000 Eur imza ücreti ve 350.000 Eur sabit transfer ücreti olarak), 10.000 Eur maç başı ücreti,
2014-2015 sezonu  için: 1.100.000 Euro sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2015-2016 sezonu için: 1.100.000 Euro sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2016-2017 sezonu için: 1.100.000 Euro sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
2017-2018 sezonu için: 1.100.000 Euro sabit transfer ücreti ve 10.000 Eur maç başı ücreti,
Ödenecektir. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu'nun(TFF) yabancı oyuncular ile ilgili olarak getirmiş olduğu sınırlama sebebi ile lisans için henüz TFF'ye başvuru yapılmamıştır."

Sarı-kırmızılılar resmi siteden transferi şu görselle duyurdu:

İŞTE İLK SÖZLERİ

Galatasaray’ın borsaya transferini resmen bildirdiği Izet Hajrovic, imza sonrasında ilk açıklamalarını da yaptı. İşte Hajrovic’in sözleri:

“G.Saray gibi dünya çapında bir kulube geldiğim için mutluyum. Bir an önce hocamla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Birçok isimle konuştum buraya gelmeden önce. İlk başta takımımla bir an önce buluşup, iyi işler yapıp, efsane olmak istiyorum.”

“EĞER G.SARAY’DA OYNUYORSANIZ…”
“Çok önemli isimler var Galatasaray’da. Galatasaray gibi dünya çapında bir takımda oynuyorsanız çok iyi bir oyuncu olmanız gerekiyor. Tabii ki belli bir adaptasyon süreci geçecektir. Ama herkesin bana yardım edeceğine eminim”

“TÜRK PASAPORTUNU İSTİYORUM”
“Baba tarafım Türk olduğu için birçok aile mensubum Türkiye’de yaşıyor ve bu benim için avantaj olacak. Şu anda 2 pasaportum var, İsviçre ve Bosna-Hersek. Tabii ki Türk olmayı da isterim. Bosna ile Türkiye arasında benim için hiçbir fark yok. Türk pasaportunu da tabii ki istiyorum.”

“G.SARAY TARAFTARINI BİLMEME ŞANSI YOK”
“Şampiyonlar Ligi’ni takip edince G.Saray taraftarını bilmeme gibi bir şansınız yok. Bir an önce onların önüne çıkıp, çalışkanlığımla onların gönlünü kazanmak istiyorum. Taraftar beni sevecektir. Benim için de yeni bu. Bu kadar ateşli taraftarların önünde ilk kez oynayacağım. Onlara mesajım, çalışkanlığımla onların gönlünü kazanacağım.”

“TÜRKÇE’Mİ GELİŞTİRECEĞİM”
“Merhaba, İnşallah bildiğim Türkçe kelimeler. Müslüman olduğumdan ötürü bazı kelimeler Bosna ile aynı. Her geçen gün Türkçe’mi geliştireceğim ve yeni kelimeler öğreneceğim.” 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.