İzzet Şahin Serbest Bırakılsın

İzzet Şahin Serbest Bırakılsın

İzzet Şahin'in serbest bırakılması için ilgili makamlara çağrı mektupları göndererek kampanyaya sizde destek olabilirsiniz.

İHH İnsani Yardım Vakfının Batı Şeriadaki bürosunu açan ve temsilciliğini yürüten İzzet Şahin halen siyonistler tarafından gözaltında tutuluyor.

İsrail iç istihbarat örgütü ŞABAK’ın nezarethanesinden Aşkelon hapishanesine götürülen Şahin’in gözaltına alınma sebebi de henüz açıklanmadı.

Hiç bir açıklama dahi yapmadan siyonistler tarafından tutuklanan İHH'lı İzzet Şahin'in davası 8 Mayıs'a ertelendi. Mazlumder avukatları İsraildeki duruşmaya katılabilmek için başvuruda bulunurken, Şahin'in serbest bıraklıması için bir de kampanya başlattılar. Mazlumder tarafından kamuoyuna basın açıklaması ile deklare edilen kampanyanın ayrıntılarına http://www.mazlumder.org/haber_detay.asp?haberID=8350 linkinden ulaşabilirsiniz.

Bizlerde habername olarak kampanyaya destek verdiğimizi açıklıyor,  İzzet ŞAHİN''in serbest brakılması için Cumhurbaşkanlığına, Başbakanlığa ve Dışişleri bakanlığına çağrı mektupları göndererek kampanyaya sizlerinde destek olmasını istiyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :