Jackson ölmeseydi müslüman olacaktı

Jackson ölmeseydi müslüman olacaktı

İddianın sahibi efsane popçunun kardeşi Jermaine Jackson...

Pop müzikteki başarısının yanı sıra ölümüyle ilgili spekülasyonlar dünya gündeminden düşmeyen ünlü popçu Michael Jackson'ın kardeşi Jermaine Jackson, ağabeyinin ölmeden önce sıkça İslam'la ilgili kitaplar okuduğunu ve İslam'dan çok etkilendiğini belirterek, “Ağabeyim ölmeseydi Müslüman olacaktı dedi.

 

Dubai'den yayın yapan El Arabiya televizyonuna konuşan Jermaine Jackson, “Michael Bahreyn'e döndükten sonra sadece Müslümanlardan oluşan bir takımla çalışmaya başladı. Bunun dışında bütün davranışları da, onun Müslümanlığa dönmek üzere olduğuna gösteriyordu diye konuştu.

 

Kendisinin de ağabeyini bu yönde teşvik ettiğini söyleyen kardeş Jackson, “İslam'a dönmüş olsaydı, bunun ona çok katkısı olacaktı. Hayatı boyunca karşılaştığı bütün sorunlardan kurtulacaktı dedi.

 

İngiltere'de yayınlanan The Sun gazetesi, 2008 yılında yayınlanan bir sayısında, Jackson'ın Los Angeles'ta bir imamın eşliğinde resmen Müslüman olduğunu iddia etmişti.

 

Son iddiayı ortaya atan kardeş Jermaine Jackson, 1989 yılında Müslümanlığı seçmiş ve sonra da Mekke'yi ziyaret ederek hacı olmuştu

Etiketler :