Jackson vasiyetini hazırlamış

Jackson vasiyetini hazırlamış

ABD'nin Los Angeles kentinde 25 Haziran'da ölen pop kralı Michael Jackson'ın, 2002'de bir vasiyetname taslağı hazırladığı ileri sürüldü.

Wall Street Journal'da (WSJ), sanatçının ölümünün ardından en çok merak edilen konulardan biri olan miras konusuna yer verilen haberde, Michael Jackson'ın 2002'de bir taslak hazırladığı ve buna göre mirasının annesi, 3 çocuğu ve bir ya da birkaç hayır kurumuna verilmesini öngördüğü bildirildi.


Haberde, Jackson'ın vasiyet taslağında babasına hiçbir şey bırakmadığına dikkat çekilirken, şarkıcının ölümünden 1 hafta önce bu taslağı hazırlayan avukatı John Branca ile temasa geçtiği öne sürüldü.


WSJ'deki haberde, bu taslağın perşembe gününden itibaren Los Angeles'taki mahkemeye sunulabileceğine de işaret edildi.


Jackson ailesi ise söz konusu belgeyi görmediklerini açıkladı.


Jackson'ın, babasıyla ilişkilerinin hiç de iyi olmadığı söyleniyor. Pop kralı, kardeşleriyle birlikte kendisini sanat dünyasına sokan ve sonra da onları 'demir yumrukla' yöneten babasının geçmişte sık sık kendisine şiddet uyguladığından yakınmıştı.



Pop kralının ölümünün ardından merak edilen bir diğer konu da İngiltere'nin başkenti Londra'da vereceği bir dizi konserin satışa çıkar çıkmaz satılan biletlerinin akıbeti olmuştu.


Konserlerin organizatörlerinden yapılan açıklamada, bilet paralarının eksiksiz olarak iade edileceği belirtildi.


Jackson ölmeseydi, temmuz ayında Londra'da sahnelere yeniden dönecekti.

Etiketler :