Judoda Türkiye şampiyonu Artvin Türk Telekom’dan

Judoda Türkiye şampiyonu Artvin Türk Telekom’dan

Artvin Türk Telekom Spor Kulübü sporcusu Işıl Gençtürk, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu oldu. Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” kapsamında destek verdiği genç sporcularından Gençtürk, yeteneği ve azmiyle kısa zamanda birçok başarı

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un yetiştirdiği sporcular, her geçen gün başarılarına bir yenisini ekliyor. Türk Telekom’un “Türkiye’ye Değer” kapsamında destek verdiği Artvin Türk Telekom Kulübü sporcularından Işıl Gençtürk, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda 70 kg’da Türkiye Şampiyonu oldu.

 

Ordu’da gerçekleştirilen şampiyonada, bayanlar 70 kg’da mücadele eden Işıl Gençtürk, rakiplerini yenerek şampiyon oldu ve 2011 yılının ilk altın madalyasını kazandı.

 

İki yıl önce Türk Telekom Spor Kulübü’nde judo ve güreş sporlarına başlayan 1995 doğumlu Işıl Gençtürk  kısa sürede birçok başarıya imza attı. Gençtürk, 2010 yılında Türkiye Yıldızlar Güreş Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu, Gençler Judo Şampiyonası’nda da ikinci, Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası’nda üçüncü oldu.

 

Şampiyona’ya Artvin Türk Telekom damga vurdu

 

2011 Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası diğer Artvin Türk Telekom sporcularının da başarısına sahne oldu.  Hülya Yılancı 63 kg’da Türkiye 3’üncüsü, Güner Yalçın ise 57 kg’da Türkiye 5’incisi oldu.  1995 doğumlu olan Hülya Yılancı ve Güner Yalçın da 6 yıldır judo sporuyla uğraşıyor ve hem ulusal hem de uluslararası müsabakalarda çeşitli başarıları bulunuyor.

 

Gösterdikleri başarı üzerine Milli Takım Kampı’na davet edilen Işıl Gençtürk, Hülya Yılancı ve Güner Yalçın, 24 Temmuz’da Trabzon’un ev sahipliğini yapacağı 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’na katılmaya hak kazandı.

 

Türk Telekom Spor Kulüpleri’nde 22 branşta yaklaşık 28 bin genç sporcu yetişti

Geliştirdiği ürün ve hizmetlerle müşterilerinin yaşamına değer katan Türk Telekom, “Türkiye’ye Değer” çatı markası altında 5.438 sporcusu, 41 spor kulübüyle ülkemizde sporun gelişmesine katkıda bulunuyor, genç ve yetenekli sporculara çalışma olanağı sunuyor.

Gençlerin çevreleriyle iletişim becerilerini geliştirmede sporun büyük etkisi olduğuna inanan Türk Telekom, geçtiğimiz 10 yılda 41 ilde sporun alt yapısına yaptığı yatırımlarla, basketboldan eskrime, badmingtondan, kayak ve tenise 22 branşta 28 bin genç sporcunun yetişmesini sağladı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :